Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Xbox 360 czy komputer PC?

pepe596

Co wybrać?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybra??

• Komputer Pc 16 Gb Ram
    • Xbox 360 250GB + kinect + 4 gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Chciałbym się was spytać co badziej opłaca się kupić.Mam dylemat pomiędzy komputerem z 16 Gb RAM (za 2500 zł ) a Xbox 360 250 GB z kinect + 4 gry (za 1400zł).Mój telewizor ma 42 cale.

Jeśli w złym temacie napisałem to bardzo przepraszam ale nie wiedziałem gdzie to napisać.

Opublikowano

KOMPUTER

SZESCIORDZENIOWY

PROCESOR AND

FX 6 x 3,3/3.9GHZ

KARTA GRAFIKI

GEFORCE GT630 4G

HDMI DVI 3D DIRECTX 11

PAMIĘĆ RAM

16GB DDR3 1600MHZ

DYSK TWARDY

1000GB SATA3

NAGRYWARKA

DVDRW DUAL LAYER +/-

Opublikowano

Komputer jest bardziej wszechstronny, xbox jest do grania, sluchania muzyki i ogladania filmow. Sa tez platne serwisy ktore na pc masz za darmo typu youtube, faceboot itp.

Co do komputera do 2500zl, napisz mi na pw jak sie zdecydujesz na komputer bo jak kupisz to co podales to sie zawiedziesz (bardzo slaby zestaw, za te pieniadze mozna miec cos o niebo lepszego)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Zapamiętajcie to raz i na zawsze. Na Xboxa są cały czas jakieś rzeczy nowe dopracowane/gry ale Komputery PC są zawsze lepsze , czy w grafice itd. to zawsze komputery.

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Nie koniecznie. Zależy do czego ma Ci służyć dana rzecz. Jak do rozrywki to Xbox360. Jest to świetna konsola i sam zamierzam ją niedługo kupić. Masz tam parę zajebistych gier których nie ma i nie będzie na pc. Jeśli rzecz ta ma Ci służyć jako centrum multimedialne, to Kinect jest świetną sprawą. Rozrywka dla rodziny super. Nie musisz martwić się też, czy dana gra Ci wejdzie czy nie.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Ten zestaw, ktory podal autor z daleka smierdzi Allegro.Pod zadnym pozorem NIGDY nie kupuj kompa na Allegro !!!

Jesli masz do wydania 2,5k na kompa to bierz zamiast konsoli, wieksze mozliwosci, tansze gry. Za 2,5k juz zlozysz takiego kompa, na ktorym wszystkie nowe gry beda chodzic na High/Ultra w FullHD.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Ten zestaw, ktory podal autor z daleka smierdzi Allegro.Pod zadnym pozorem NIGDY nie kupuj kompa na Allegro !!!

Jesli masz do wydania 2,5k na kompa to bierz zamiast konsoli, wieksze mozliwosci, tansze gry. Za 2,5k juz zlozysz takiego kompa, na ktorym wszystkie nowe gry beda chodzic na High/Ultra w FullHD.

Taa... A za 2 lata kupuj znów, bo Ci już nie starcza. :) Takim myśleniem, to bym poczekał na konsole Next Geny. Wtedy na +6 lat masz spokój ze sprzętem. :D

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

No dobra, ale jesli kupi klocka to musi sie liczyc z dosc duzym wydatkiem ( Gry + ewentualny GOLD ) .

Jeszcze nie wiadomo kiedy wyjda NEXT GENY, to ma trzymac ta kase do wyjscia tak? :D

ruch_13.jpg
Opublikowano

Po co teraz kupować Xboxa, skoro w 2013, góra 2014 wyjdzie nowa generacja konsol. Zatrzymaj pieniądze.

A jaki sens ma kupowanie za 2 lata czegoś co będzie niewiele lepsze od aktualnej generacji i czym można się bawić tak samo?

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

2xUP Po co teraz kupowac komputer skoro za rok,dwa beda duzo wydajniejsze? Po co teraz kupowac smartfona skoro za rok,dwa beda duzo bardziej funkcjonalne,tansze,ogolnie lepsze? Nie rozumiem Twojego toku myslenia ^^ .

ruch_13.jpg
Opublikowano

Jeżeli lubisz się bawić np. w grafike komputerową czy też tworzyć swoją muzyke lub wiele innych rzeczy to na pewno komputer ponieważ pozwala na wiele więcej rzeczy, natomiast jeżeli chcesz posłuchać muzyki, pograć ze znajomymi czy z dziewczyną obejrzeć film to jak najbardziej XBOX'a :) twój wybór co cię bardziej interesuje ale pamiętaj że jak jesteś jeszcze młody to kupuj komputer bo bardziej ci się przyda :)

Opublikowano

Według mnie wybierz PC , mam xboxa 360 slim i to jest zabawa na kilka tyg ograniczasz się tylko do gier.. nie możesz np pogadać z kolegami na ts3 prawda? A pc ma tyle możliwości że szok.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Mój kolega ma xboxa ponad 2 lata i mu sie jakoś nie znudził. Pc'ta nawet nie rusza. Ja tak samo :]

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Ja sam wkrótce kupuję xboxa, wahałem się pomiędzy pc a xboxem ale doszedłem do wniosku, że aktualnie na dobrego pc'ta mnie nie stać i kupuję xklocka xD:) Xbox jest pro, polecam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...