Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabianie na Diamondmt2 . Prosty Zarobek

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to jedziemy ;pSposób polega na kupowaniu i automatycznym otwieraniu małż

Co nam bedzie potrzebne :

1. ModKamer

2.Nazbierane 100kk <---- mi wystarczylo 45lvl i juz kase nazbieralem

3.Idziemy do Handlary wciskamy F9 i F8.

4. Otworzy nam sie bot do zmianek i tasker od ryb czy jak to sie tam nazywa.

5.Co do bota zmianek. W nim w id wpisujemy id małzy czyli 27987 . Obok na lewo mam czas ustawiamy na 0.1.

6.Tasker w nim wpisujemy 9 . Kupuje nam szybciej małże. No i ok.

7. All wyglada tak :

1113222949.jpg

8.Perły polecam sprzedawać w paczkach . Red 3x 100kk Blue 50x 250kk no i białe 10x 100kk. Mi schodza w takich paczkach w ciagu paru minut. Na poczatku polecam Red po 35kk nieb 5kk i biale 15kk. Niebieskie są tanie bo ich najwiecej leci;p

Wciagu 1 h zarabiam 3-8 brylek . W zaleznosci jak duzo mamy perel ;p Oczywiscie jade na 2-3 konta i otwieram malz za pare brylek .I dlatego mam taki zarobek.

Licze na like ;p

Tut 100% by me.

Prosze o zdjecie %.

BUM

Opublikowano

Zauwaz ze zlota perla jest warta 85kk przynajmnie po tyle sellaja. A zlotych malo sie uzywa. A jak pali a bardzo pali jak sie ulepsza wiecej jest potrzebnych bialych niebieski i czerwonych perel.

BUM

Opublikowano

up lol . Grzeczniej ?! Jak wystawiam sklep to perly schodza mi w ciagu maks 10min a te ze zlotymi stoja po 20-30min .

A z zarobkiem wychodzi na to samo praktycznie . Tyle ze ja zarabiam o duzo szybciej.

BUM

Opublikowano

No to widzsz . Ja widze faceta u czerwonych i zanim mu zejda te zlote to ja zarobie w tym czasie 2-6 b i nastepny sklep otwieram z perlami . I przy okzazji jeszcze expie glownym kontem. A tobie moze i schodze w ciagu 10 min jak wystawiasz 5 sztuk xD

BUM

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...