Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

0x33 i poszukiwanie kont ;)

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, potrzebuję kont z 0x33. Jeśli masz takowe, a chętnie byś oddał, to proszę pisać do mnie na pm.

Profity jakie możesz dostać są do negocjacji ;)

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

pewnie dlatego ze na GP forum za takie konto mozna dostac dozywotniego SOFTMODA :)

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

Opublikowano

Bo na GP konta są masowo potrzebne. Tam masz dostęp do dll'ki i możesz ją komuś rozdać. Na www.softmod.pl tego nie ma.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Bo na GP konta są masowo potrzebne. Tam masz dostęp do dll'ki i możesz ją komuś rozdać. Na www.softmod.pl tego nie ma.

Pozdro

Jak oddaje konto 0x33 dla sm.pl to nie mam dostepu do priv, w jaki sposób to sie odbywa...?
Opublikowano

Dostajesz plik, "loadera" z sm.pl w którym jest soft. Loader ten działa tylko na Twoim kompie.

Co do konta z 0x33, napisz do mnie na gg. (napisałem Ci pw)

Emerytura

Może kiedyś...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

franio ty naprawdę za przeproszeniem jesteś taki ułomny że doczytać całego posta nie możesz ? Czytam na przyszłość dokładniej...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak czytam temat, ale nie zabardzo rozumiem...

Ao co chodzi z tym całym 0x33 i softmodem, i czemu wszyscy tak tego szukają?

Opublikowano

to jest forum, które chyba produkuje sma, po co konta ? bo z jednego konta można dać sma na x kompów.. kiedyś coś tak słyszałem xxD ale to nic pewnego, i raczej się mylę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...