Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Limit

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy limit 20gb miesięcznie wystarczy na 2 kompy i 1 ps3 jeśli by były wykorzystywane prawie cały czas :D ? I jeszcze jedno ile może mb zabrać 1 gierka w Uncharted 3 (multi)

Opublikowano

Nie wystarczy. Internet mobilny to nie jest zabawka dla gimbusów.

Na 3 urządzeniach starczy Ci to na nie więcej jak tydzień.

Sporo.

Trolling is a art.

Bywalec
Opublikowano

Nie starczy Ci, nie ma szans. Internet z limitem jest dobry dla ludzi, którzy tylko i wyłącznie sprawdzają pocztę i raz na czas surfują po stronach.

Opublikowano

Kurwa. Skąd się tacy ludzie biorą?

Pytasz, dostajesz odpowiedź od ludzi (a przynajmniej mnie), którzy sprawdzili i wiedzą lepiej niż ktoś kto po prostu wcześniej się osobiście z tym nie spotkał.

Skoro teraz masz zamiar podważać to, co zostało napisane to na chuj się w ogóle pytałeś, skoro wiesz lepiej? To, ile ci zje zależy od większej ilości czynników niż ty masz przedmiotów w szkole tak więc albo przyjmij sobie do wiadomości to, co ci napisaliśmy albo wypierdalaj przepadnąć bo staczasz ten kraj na jeszcze większe dno.

Zgaduję, że miałeś sobie wybrać prezent na gwiazdkę, napaliłeś się na internet mobilny jak dziwka na kutasa i będziesz teraz wmawiać nam/sobie, że jest to nieprawda, ale niestety- niektórzy ludzie nie są retardami.

Trolling is a art.

Opublikowano

Taki limit? To ja w jeden dzień zużyje. Nie ma szans do takich rzeczy tylko internet stacjonarny.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Nie robiąc nic przez 2 godziny, tylko oglądając strony typu mpc/facebook, bez żadnych filmików itd. schodzi ok. 500 mb. A to tylko 2h, nie 5+, żadnych filmów i gier online. Nie ma szans.

Opublikowano

To mało siedzisz.

Nad Tobą jest napisane ile zżera i ciężko wierzyć, że akurat Twój internet jest taki dobry.

Trolling is a art.

Opublikowano

Mam neta 2mb i mam problem z graniem w lola (ping) na wsi nie moge miec wiecej ;c i rozwazam na netem 100mb/s 20 gb transfer i sciagnalem program, który mi liczy ile zżera. ;)

Opublikowano

Na wsi będziesz miał problem z każdym internetem. Ping nie zależy tylko od downloadu ale też np. od odległości od nadajnika (a ta napewno jest duża w Twoim przypadku), od pogody etc.

Jedyny ratunek to internet z kabla.

Nie rób sobie nadziei.

Trolling is a art.

Opublikowano
Nawet z prędkością 100mb/s :( ?

Tak. No może będzie trochę lepiej ale i tak pewnie będą lagi.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...