Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warto kupić black ops 2?

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Jeśli lubisz gry wojenne, oraz Twój komputer spełnia minimalne wymagania, to naprawdę warto.

Opublikowano

Jeśli lubisz gry wojenne, oraz Twój komputer spełnia minimalne wymagania, to naprawdę warto.

Jeżeli chodzi o komputer to jestem pewny ,że mi pójdzie na ultra ,jednak trochę gorzej z internetem.Mam 6 mega na 3komputery i słyszałem ,że osoby z wolnym łączem mają dużo gorzej i trudniej.Jakiś lag compensation czy coś

Opublikowano

Moim zdaniem jest to jakieś dziwne... Wolałbym już kupić sobie jakiś dodatek do BF3.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeśli masz wolny internet licz się z wysokim pingiem.

Chodzi o to że jak np. strzelisz komuś ze snajpery w łeb to często nie zaliczy.

Ja bym radził jakieś gierki w stylu crossfire eu ( tam ping z netem 2mb to max 70 )

/reflink

Opublikowano

Jak kompa masz dobrego to polecam , w szczególności ze względu na rozbudowany tryb Zombie , oraz fabułę , która daje po oczach :D

22fu7of2onif.png
Opublikowano

Nie polecam. Kupiłem na XBOXA, pograłem trochę i oddałem po paru dniach. Jak chcesz wydawać co roku 100/200 zł na to samo, tylko na innych mapach to wtedy to ma sens.

Opublikowano

Gra jest super, szkoda że nie kupiłeś pre- ordera bo nuketown jest zajebisty i jest całkiem zmieniony. Kupuj, kupuj i jeszcze raz kupuj. !

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...