Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ze ściągnięciem LOLA

kirztky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż ostatnimi czasy sformatowałem swojego laptopa. Strasznie wolno chodził ale to nic dziwnego. W końcu przez 2 lata nic z nim nie robiłem. Po sformatowaniu wszystko działa jak należy ale oczywiście oprócz mojej ulubionej gry - LOLA.

Problem jest taki:

Ściągnąłem instalkę LOLA z głównej strony gry no i zamierzałem odpalić okno w którym cały LOL się ściąga. Klikam dwukrotnie na ikonę, pojawia się klepsydra ładowania po czym po sekundzie znika a okno LOLA sie nie włączą. Gra nie pojawia sie w procesach ani w aplikacjach w menadzerze urządzeń. Po prostu wygląda to tam jakbym w ogóle nie probował nic włączać. Przeglądałem wiele tematów na ten temat. Sciągnąłem NET Framework 3.5, AdobeAir, dodatek service pack do WINDOWSA 7 którego posiadam, próbowałem ustalić problem ze zgodnością. Nic nie pomaga. Okno pobierania się nie włącza. Nie wiem już co mam robić. Może jakies propozycje?

Dodam że nie pojawia się też żaden komunikat o jakimkolwiek błędzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...