Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zamiana wstążki

ProEloGamer3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Więc tak miałem zieloną wstążkę , parę dni temu otrzymałem też czerwoną ,nagle dzisiaj zamiast zielonej w ekranie pickowania postaci widzę czerwoną . Też tak macie ? One się co jakiś czas zamieniają jeśli ma się parę czy co ?;D

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

To chyba zależy od tego, co przeważa w punktacji. Tzn. jeżeli masz więcej honoru, to czerwona się pokaże, jeżeli więcej do zielonej, to zielona.

Mogę się mylić.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wychodzi na to, że pokazuje ci sie ostatnia otrzymana wstążka.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Ja słyszałem od kolegi że podczas wybierania chempa (pickowania) można se zmienić ale jak to nie wiem moze na nią klikając czy coś

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

Ja słyszałem od kolegi że podczas wybierania chempa (pickowania) można se zmienić ale jak to nie wiem moze na nią klikając czy coś

Raczej malo prawdopodbne :D

Wydaje mi sie ze moze tu dzialac "co dostales jako ostatnie" lub riot ma ustalona kolejnosc gdzie w tym przypadku czerowna>zielona.

Opublikowano

@UP

bo jak daje Ci ktoś znajomy to liczy się tylko 1 raz otrzymany od tej osoby czyli jak kumple Ci dali 30 a inni 10 to masz np. 15 ja mam 60 około i też nie mam ale mam honorable więc zwisa mi to :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...