Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod gry seafight

adrianski12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam kodu gry jeśli jest to możliwe.

Słyszałem że ci co piszą boty do seafight maja kod do tej gry.

To można takowy kod gry znalesc??

Wystarczy przejrzeć i bugi aktywne jak na tacy :D

Opublikowano

Czemu zakładasz miliony tematów o tych bugach google są od tego tam już są takie tematy.

Czy dla cb 2 tematy i nie o tej samej tematyce to dla cb milion??!! <lol>

Jak coś ci nie pasi i nie odnosisz się do mojego tematu to wypierdzielaj.( za przeproszeniem)

Opublikowano

Logujesz sie na syfa , klikasz PPM i wybierasz "źródło strony" tam masz wszytsko.

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

Opublikowano

Logujesz sie na syfa , klikasz PPM i wybierasz "źródło strony" tam masz wszytsko.

To jest tylko kod html a ja szukam takiego kodu plikow jesli mozna taki dostac.

Ci co robią boty chyba maja taki kod do gry.

Raz była taka sytuacja ze jakis gacz zmienil kod gry bo znam kod i widzial jakie sa luki w tym

Opublikowano

haha kody gry bys chciał za darmop dostać ludzie na botach w kit kasy zarabija i nikt ci tego nie udostępni trzeba sie włamac do kodu gry a zakładam że masz max 13 lat a w hobby zapisałes hacking to bez komentarza ...

Żałuje że nie można zmienić nazwy .

Opublikowano

To jest tylko kod html a ja szukam takiego kodu plikow jesli mozna taki dostac.

Ci co robią boty chyba maja taki kod do gry.

Raz była taka sytuacja ze jakis gacz zmienil kod gry bo znam kod i widzial jakie sa luki w tym

napisz do supportu BP xD

Opublikowano

haha kody gry bys chciał za darmop dostać ludzie na botach w kit kasy zarabija i nikt ci tego nie udostępni trzeba sie włamac do kodu gry a zakładam że masz max 13 lat a w hobby zapisałes hacking to bez komentarza ...

Nie nie zgadłeś że mam 13 lat.

Tylko się pytam czy jest to w jakis sposób mozliwe, a ty mi wyjeżdżasz z takim tekstem.

Chcesz nabijać posty to idź gdzie inndziej, bo twoje uwagi są bezużyteczne...

• 11 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

adrianski12 jak chcesz takie kody mieć lub coś zmieniać w bazie bigpoint to życzę powodzenia ale gdybyś znalazł kogoś kto pracował w ekipie BP a już nie pracuję to jest szansa że on by umiał się włamać ale masz marne szanse że znajdziesz kogoś takiego ale gdybyś znalazł to pw napisz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...