Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robię wszystko zgodnie z obejściami odnośnie torrenta. Czyli otwieram notatnik i wpisuje metin2client.bin , zapisuje go w folderze metina pod nazwa metin2.bat . Wszystko pięknie otwiera mi się metin , wybieram świat , przy kazdym ch jest "..." nwm czemu , wybieram np ch 4, wpisuje passy i wyskakuje "Błąd podczas łączenia z serwerem" , o co chodzi , co mam zrobić . POMOCY!!!!

Opublikowano

Spróbuj wejść za pomocą obejścia zrobionego w archiwum WinRAR. Do archiwum wrzuć plik metin2client.bin, zmień jego końcówkę na .exe i wypakuj do głównego folderu gry(usuwając tym samym plik metin2client.bin z tego właśnie folderu). Uruchom metin2client.exe.

Możesz również użyć KamerModa który omija torrent'a :

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Opublikowano

Spróbuj wejść za pomocą obejścia zrobionego w archiwum WinRAR. Do archiwum wrzuć plik metin2client.bin, zmień jego końcówkę na .exe i wypakuj do głównego folderu gry(usuwając tym samym plik metin2client.bin z tego właśnie folderu). Uruchom metin2client.exe.

Możesz również użyć KamerModa który omija torrent'a :

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

wez mi to wytłumacz w podpunktach bo nie ogarniam ;d

Opublikowano

-do archiwum WinRAR wrzuć plik metin2client.bin który znajduje się w głównym folderze gry Metin2.

-zmień jego końcówkę na .exe

-wypakuj go do głównego folderu gry Metin2

-usuń z folderu Metin2 plik metin2client.bin

-uruchamiaj grę przez Metin2client.exe

Opublikowano

ale ja mam tego kamer moda wrzucić do folderu metina , tam gdzie są wszystkie pliki pathowane , czy do takiego świeżo po instalacji ?

próbuje go uruchomić to wyskakuje "???????????????

???????????

??????????????"

Opublikowano

Witam ja mam ten sam problem ale jak zainstalowałem KamerModa to mi wyskakuje błąd "HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR" co mam zrobic z takim czyms ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...