Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem co jest nie tak ale mam taki problem z moim serwerem ze jak probuje cos zniszczyc lub zbudowac to nie mozna. Jak ktos wie co jest grane to prosze o najszybsza pomoc. ;/

PS: To na pewno nie lagi bo pisac mozna na lajcie i komendy tez dzialaja ;)

Jeszcze cos jezeli moge spytac zeby byly rangi jest potrzebne Essentials PermissionsEx GroupManager i co jeszcze?

Opublikowano

Do rang wystarcz ci PermissionsEx i odpowiednio zrobić permissions. GroupManager usuń :D

A co do tego że nie możesz budować to może chcesz budować koło punktu spawn a nie masz OP?

Albo

Masz taki plugin który przychodzi chyba z WorldEdit a nie masz permissions * albo OPa?

Opublikowano

Do rang wystarcz ci PermissionsEx i odpowiednio zrobić permissions. GroupManager usuń :D

A co do tego że nie możesz budować to może chcesz budować koło punktu spawn a nie masz OP?

Albo

Masz taki plugin który przychodzi chyba z WorldEdit a nie masz permissions * albo OPa?

taka prosba zapros mnie na skype: patrykpezetu (albo jakis inny kontakt mi podaj na priw powiem ci co i jak to bys pomogl ok?) prosze. ;)

A i bym zapomnial jak wchodze na serwa to nie ma rang zaraz usune te 2 pluginy ale wczesniej probowalem z innego poradnika tez to robilem i ten sam problem a co do budowania to pisze mi ze nie mam do tego permission

czyli praw. HELP!!! :(

Opublikowano

Jeśli nie masz uprawnień to daj sobie OP.

Wchodzisz w pliki serwera i w op.txt

tam w pierwszej linijce piszesz swój nick i tyle.

Zapisujesz i /reload serwera i gotowe.

A co do kontaktu to nie za bardzo ,ponieważ zbytnio na wielki pomaganie nie mam czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...