Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie / Skarga] Dział Programowanie Cheatów

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zapytać się, który lub którzy moderatorowie odpowiadają za burdel w Programowaniu Cheatów?

Mianowicie od kilku dni, regularnie co noc, rano, południe pojawiają się takie treści:

33i1ot.jpg

I to jest ich po kilka tak jak poniżej:

hs9ik1.jpg

Ja to oczywiście raportuję, ale myślę że nie jestem jedynym...

Uświadamiam sobie powoli że to nie ma sensu, gdyż mimo kilkunastu,

czy nawet kilku set raportów od kilku osób ten spam zalega czasami jeszcze długie kilka lub kilkanaście minut

i oto w godzinach szczytu, gdy forum ma najwięcej użytkowników online i moderatorów.

Może czas zmienić osoby odpowiedzialne za ten dział, może one się nie sprawdzają dostatecznie?

Jestem wyrozumiały na sytuacje takie jak noc... kiedy się śpi, bo widzimy dobrze godzinę opublikowania powyższego spamu (od 00:51 do 06:42).

Ale jeżeli już wstanę, to natychmiast to usuwam, myślę że są też globalni moderatorzy, czy inni, którzy mają takowe uprawnienia pozwalające im na usuwanie postów ze wszystkich i byle jakich działów,

proszę wybaczyć jeżeli się mylę co do uprawnień. Ale jeżeli jest tak jak myślę, to gdy tylko się to pojawi moglibyście to usunąć, a nie że spam się mnoży i mnoży... a was czasami nawet 4 online, nie robi kompletnie nic, to właściwie wtedy pokazuje wasz cel tutaj... chcecie sobie tylko nabić godziny online.

I jeszcze raz nawiążę do moderatorów tego działu...

Jeżeli mam już taką posadę to staram się ją wykorzystać, i na maksa jak to tylko możliwe się jej poświęcić (nie przesadzić, nie noł lajfić).

Bo co jak co, ale zdobycie tutaj moderatora to jest naprawdę zaszczytem, a wy traktujecie to jak gówno, bo jesteście już za bardzo przyzwyczajeni,

dla was wchodzenie na forum jaki moderator, global, admin to tak jak dla zwykły user chociaż nie doceniacie tego, czym macie zaszczyt być i ile musieliście się w podaniu na stękać żeby teraz się ładnie opierdalać za przeproszeniem.

Oczywiście nie sugeruję że nic nie robicie, no bo przecież warnujecie, usuwacie naprawdę sensowne wątki, banujecie, czasami bez sensu odpowiadacie, po do by nabić sobie logi...

Przecież to nie jest żadną tajemnicą, bo nie chcecie być tymi gorszymi w oczach kokosza, tymi nierobami. Ja was rozumiem, jestem tutaj prawie rok i przejrzałem niektórych i znam opinię na ich temat.

Jeszcze raz do moderatorów:

Moi drodzy, zamiast zajmować się pierdołami, zacznijcie patrzyć na te rzeczy które tutaj naprawdę są ważne, zauważcie je.

W tym przypadku jest to spam, wkurwiający do bólu spam.

Opublikowano

Codziennie w tym dziale pojawią się sporo tematów od spambotów i nic z tym nie zrobimy, że akurat ten dział wybrali. Raportuj tematy i po problemie. A ten dział nie służy do pisania Skarg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...