Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] NFSW Bodykits 2.0.3 17/11/2012r.

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Program jest związane z Art Money, zasada jest prosta program pomoże zmieniać karoserię samochodu na karoserię innego, które są dostępne za boosty! Ci co wiedzą, co to jest ArtMoney, będą wiedzieć o co chodzi. UWAGA! Sam program nie zmieni ci karoserii i nie ma wpływu bezpośredniego na grę. Do zmiany karoserii używasz programu ArtMoney(niżej link) a ten program tylko ci zaoszczędzi czas przy sprawdzaniu jaki samochód może mieć kompatybilną karoserię z innego. W programie znajdziesz listę samochodów - kompatybilnych do nich karoserii z innych oraz znajdziesz też ważne informacje do zmiany karoserii takie jak nazwa danego samochodu ale taka nazwa aby program zdołał ją odczytać i dostosować odpowiednią karoserię. Oby dwa przyciski w programie typu "Copy" oznaczają kopiowanie nazw karoserii innych samochodów do schowka i wklejanie ich do ArtMoney w odpowiednie pola.

Aktualizacja - nowa wersja 2.0.3!

Zmiany:

Dodane Zdjęcia karoserii. Zdjęcia pokazujące jak będzie wyglądał nasz samochód po zmianach.

• Dodano Mazda RX-7 FC3S
  • Dodano McLaren F1 Elite
  • Dodano NFSW BHV SUV Speed Rabbit
  • Dodano nową karoserię do Jaguara XKR(non carbon version)

Download:

http://www.mediafire.com/?gtja8xnfq19w3ox

Scan:

https://www.virustotal.com/file/e1d35501a2276042d71b510ae39c930d92333b1f5bcd7b30b6aee416dcfc65d1/analysis/

[ArtMoneyTUT]

http://www.mpcforum.pl/topic/687000-tut-pakiet-wizualny-wartosci-sb-za-igc/

[TUT-VIDEO]

ArtMoney wersja PL v. 7.39.1 PRO pełna wersja + key

Download:

http://www38.zippyshare.com/v/43029249/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/file/a33d15c78ecad1f4dd5748fad127fcc3aacd43923907881a7fdbfe6bd3448dd6/analysis/1347021362/

INSTRUKCJA INSTALACJI:

1. Rozpakuj paczke.

2. Zainstaluj "ArtMoney PRO 7.39.exe" następnie po włączeniu programu wklej w okienko klucz instalacyjny i kliknij ok a później znowu ok.

3. Wyłącz program i zainstaluj "artmoney739plugin_polish".

Samochody, które zrobiłem dzięki ArtMoney:

Opublikowano

Może się przydać ;] , Leci +

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

Opublikowano

Pochwal się ;]

audi1.png

camaro1x.png

micubiczi1.png

porshe.png

Kilka ze starego konta gdzie już nie moge im SS zrobić oraz kilka nowych na nowym koncie ale nie chce mi sie tera SSować...

Najlepiej coś z BMW m6 coupe jak masz bo zamierzam kupić :) i chcę je odpicować to przyda się jakieś coś do zgapienia czegoś :D

Łap moją BMW może coś zgapisz :D

Wdług mnie pakiet wizualny ją tylko niszczy :D

nfsw045w.jpg

nfsw044w.jpg

Opublikowano

Siema. Ja mam do was takie pytanie: Czy po zrobieniu samochodu w ArtMoney będzie on widoczny dla wszystkich? Czy ja tylko będe widział efekty?

Opublikowano

Wartość nr 9 :D

Tak wart. 9. Zawsze właśnie w takim podobnym formacie. Jeśli nie ma podobnej do 9 to bierz 8.

Siema. Ja mam do was takie pytanie: Czy po zrobieniu samochodu w ArtMoney będzie on widoczny dla wszystkich? Czy ja tylko będe widział efekty?

Wszyscy

Opublikowano

Mam pytanie typu, czy jeżeli w tym programie zmienimy karoserię (zamrozimy ją czyli) to jest ona dla naszego auta na zawsze?

Po drugie czy inni gracze to widzą tak samo jak my? I jeszcze jedno, czy w naszym TUNINGU karoseria jest zaznaczona jako,

że mamy kupioną jakąś lepszą karoserię, czy po prostu mamy samochód bez pakietu wizualnego ale widać, że on jest?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mam pytanie typu, czy jeżeli w tym programie zmienimy karoserię (zamrozimy ją czyli) to jest ona dla naszego auta na zawsze?

Po drugie czy inni gracze to widzą tak samo jak my? I jeszcze jedno, czy w naszym TUNINGU karoseria jest zaznaczona jako,

że mamy kupioną jakąś lepszą karoserię, czy po prostu mamy samochód bez pakietu wizualnego ale widać, że on jest?

Tak to jest na zawsze ponieważ płacimy kasą walutą w grze IGC. Tak inni widzą stuningowane nasze auto. Mamy zaznaczone że mamy kupioną za kasę a nie za boosty, tylko że jest jedna różnica że ta karoseria u nas za kasę, dla innych jest za boosty.

Opublikowano

mam pytanie , to działa tylko na Pakiet Wizualny ? Bo probowałem wziąść co innego i nie mogłem .

Opublikowano

Raczej tym sposobem tylko na pakiet wizualny. Możesz zarówno też zmienić wygląd swojego auta na każdy inny ale niestety statystyki auta zostana takie same...

Poza tym nie będzie to zapewne stała zmiana, ponieważ tylko w chwili gdy kupujesz dany Pakiet jest on zapisywany.

Niestety takie sprawy jak felgi, neony etc. Są takie same w każdym aucie więc można założyć tylko te, które możesz kupić za IGC.

Tak samo z neonami i szybami. Części tuningu mechanicznego można tylko zdobyć więc nie sądze, że cokolwiek da się tu zrobić.

Zastanawiam mnie jednak jedna sprawa, za pomocą car changera, zmiana auta obejmuje również moc auta.

Program zmienia jakieś pakiety, ale nie mam pojęcia jakie, byćmoże jest możliwość zamrożenia ich na stałe

ale nie wiem czy na pewno to tak działa... :(

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Zastanawiam mnie jednak jedna sprawa, za pomocą car changera, zmiana auta obejmuje również moc auta.

Program zmienia jakieś pakiety, ale nie mam pojęcia jakie, byćmoże jest możliwość zamrożenia ich na stałe

ale nie wiem czy na pewno to tak działa... :(

Mówisz o CarChangerze? Nie ma opcji zmiany na stałe bo to jakie samochody masz widnieje u nich na serwerze,

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A ja mam ptaki problem, jak zmieniam w ArtMoney Auto z LFA na JAGUARXKR i klikne Zmien Auto to mnie wywala z gry.

Porosze o szbyka odpowiedz.

Opublikowano

Zmieniasz nazwe

Nie masz zmieniac auta tylko masz je miec przygotowane do wejscia do tuningu

Założyć pakiet

Zmienić nazwe na oryginalną

Kupic

Gotowe

Jak coś PW to wytłumacze bardziej

Opublikowano

a mi nie działa oco moze chodzic otwieram bbodykits wszystko zainstalowalem daje bmw m1 porcrack car1004 klikam ten copy car ide i ten 2 i nie dziala oco chodzi ;d?

Opublikowano

Odkopię temat.

Jak bym chciał dziś inne body do mojego autka, nie ma już body kits za kasę, da się w jakiś sposób to zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...