Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hacka lub programu

Tebriz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

owszem jest, przeszperalem troche forum i google ale nic konkretnego nie udalo mi sie znalesc wiec prosze o pomoc ludzi bardziej doswiadczonych ktore moga sie na tym znac

Opublikowano

niestety, nie dziala :/

dostalem na pw link do tej strony

http://www.ibotmetin2.pl.tl/

i zbytnio nie ufam takim wiadomosciom co o niej myslicie?

Opublikowano

Nie ma żadnego programy/cheat'a na zwiększenie maksymalnej ilości Yangw w equ. Za to są odpowiedzialne pliki serwera a nie client gry

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

spoko, tylko jak to zmienic? bo spotkalem sie z takim przypadkiem iz mojemu koledze kupino item na shopku za prasie 2.2kkk a max w eq nie moze przekroczyc 2.1kkk wiec chodzi mi glownie jak zmodyfikowac ten plik aby to bylo osiagalne, wie ktos cos w tym temacie? nie ukrywam ze chodzi o xenoxmt2

Opublikowano

jakos musi byc to do ogarnieci bo na tobolku mozna za ponad 2.1k a w eq tyle byc nie moze a jednak koledze ktos kupil, tylko jak?

Opublikowano

Możliwe jedynie na kamer modzie:

http://metin2mod.tk

Możesz wystawiać shop do 2kkk handlować do 2kkk. a nie wiem, czy można mieć pojemność do 2kkk

Myślę,że pomogłem liczę na Lika :)

Reggae '' Życie leży w muzyce, odnajdź je w Reggae'' ~JA (̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

9368_gold.png

Opublikowano

po 1 nie ma programu ani cheata takiego jest tylko kmrmod i to jak wystawiasz więcej niż 1kkk to masz bana na pl tak samo jak dają wiecej niz 9.999.999

po 2 na xenoxa nic nie znajdziesz bo jest zapezpieczane przez kamera ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

można mieć więcej tylko potrzeba odpowiedni client np na cliencie XenoXa możesz mieć w eq 2.05 kkk (2.050.000.000)

więc jest to możliwe tylko trzeba by poczekać aż ktoś wykombinuje taki cleint że np będzie można mieć 3 kkk wtedy ludzie co wystawiają na xenoxie itemy po 2.1 kkk mieli by problem :D

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...