Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]w sprawie wymagań

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

mam teraz swojego starszego kompa w ktorym jest tylko 700mb ramu (swojego nowego sprzedalem bo potrzebowalem pieniedzy xdd) a wymagania gry to 1gb . I niestety mi sie muli czasami a raczej czesto , dlugo sie laduje itp. :D czy mozna jakos zrobic zeby spokojnie na 700mb ramu dzialalo bez lagow ? xD

http://imageshack.us/photo/my-images/405/yyymt.png/

up ss ramu itp :P

No i chcialem pograc sobie bez lagow i wygrac chociaz ten 1 wyscig a nie startowac 5/10 sek po tym jak inni wystartuja bo mi sie jeszcze laduje ...

z gory thx za odp :)

za kazda odp leci like :)

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Żeby zmniejszyć lagi i przyśpieszyć działanie gry musisz mieć najpierw zoptymalizowany system, najpierw wyłącz wszystkie zbędne programy podczas grania w NFS'A potem wyłącz programy uruchamiane na starcie oprócz antyvirusa i systemu robiąc to przez polecenie w CMD "msconfig" lub "msconfig.exe" i zakładka "Uruchamianie" screen niżej u mnie:

post-315272-0-42686600-1353111184.jpg

Jeśli masz XP to Start/uruchom/ i wpisz msconfig

msconfig.jpg

Po drugie przeczyść sobie system ze śmieci programem CCleaner.

Wersja Premium Pro:

http://www.tusfiles.net/0v2emmfhpk5s

Po trzecie zdefragmentuj twarde dyski aby przyśpieszyć ich działanie, są do tego nawet darmowe dobre programy.

http://shp.net.pl/files/categories/defragmentacja-dyskow.html

Ostatnią rzeczą jaką możesz zrobić jest ustawienie minimalnych ustawień graficznych w ustawieniach gry.

A od startowania tych 5/10sek. zależy też pasmo internetowe, przepustowość łącza.

Powodzenia!

Opublikowano

@miki666643

dzieki troche mniej sie zacina ale jeszcze sie lekko muli :) thx masz like :D

i nie startuje juz po innych tylko rowno z nimi :D :D

Cieszę się że pomogłem ;]

Opublikowano

a tak przy okazji jaki dobry i fajny z wygladu samochod moge kupic do 3200 boost :) ?

Polecam BMW 3.0 CSL Gr .5, Lotusa Exige Cup 260 i Lamborghini Diablo, dobre wozy jak na taką ilość SB.

Opublikowano

raczej to ja do 8k nie uzbieram bo nie chce wydawac realnych pieniedzy na gry :D a w konkursach nigdy nie wygram a kodow bonusowych juz niema :(

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Ja też nie, ja kupiłem tylko w tedy kiedy był ten bug na stronie ea boosty 50k za 11zł było to na początku tego roku. Wątpię żeby jeszcze takie coś się wydarzyło.

Opublikowano

mhm :) a moze masz jakies konto na zbyciu ? :P

Konto w nfs ? Nie mam ;] Nie zajmuje sie hackowaniem ;] Musisz zagadać do kogoś innego.

No chyba że chcesz kupić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...