Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy teraz warto grać w WR

Lagiere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy forumowicze.Mam do was pytanie.Czy warto grać w War Rocka?Chodzi mi głównie o te elementy:

1.Czy jest w WR dużo hackerów?

2.Czym się różni WR od CA?

3.Są tam jakieś ciekawe eventy?

4.Czy można łatwo złapać w War Rocku bana?

Odpowiedź wynagrodzę likem.

Opublikowano

mniej hakerów dostają bany !!! często o eventach to kazdemu się podoba inny łatwo za hacki !!!

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź.Jednak nie napisałeś o tym, czym się różni CA od WR, jeśli chodzi o rozgrywkę, czy nie ma różnic na przykład między broniami.

Odkrywca
Opublikowano

1. Tak , jest sporo hackerów . Ale szybko łapią bany. :

2. w CA DMG broni są bardziej .... Realistyczne , a w Wr tak nie ma . W Wr najmocniejszą bronią ( Moim zdaniem ) Jest Famas... To trochę bez sensu. :( . Wr też różni się od CA grafiką i poruszaniem się postacią.

3. Tak , teraz jak Nexon przejął WarRock'a nareszcie można spotkać dużo Eventów .

4. Wiesz , zależy za co. :) Np Za hacki wystarczy pare min , albo pare godzin. Zależy kto ciebie przyłapał. :) Ja na twoim miejscu uczyłbym się skilla bez hacków, bo później ciężko się gra bez haxxów. :P

57955958428827956208.png

Opublikowano

1.Czy jest w WR dużo hackerów?

Generalnie jest ich stopniowo coraz mniej, wyłapują dość szybko bany ponieważ Nexon bardzo się przykłada do tego żeby grę oczyścić, świadczy o tym mianowicie fakt, że co update jest banowanych ok 1000 cheaterów ( chodzi mi o co tygodniowe konserwacje )

2.Czym się różni WR od CA?

Wr, niestety trzeba przyznac, że jest gorszy od CA, m.in tym, że w CA możesz kupywać tłumiki i różne inne rzeczy żeby broń udoskonalić, w CA jest również lepszy system kostiumów, oraz Clan System jest dopracowany a w WR jest w fazie wg. mnie mocnej Bety

3.Są tam jakieś ciekawe eventy?

Jeżeli np. z grą coś się stanie jak ostatnio, że serwery padły na 5h, to dodali na weekend exp i dinar 100% więcej, eventy są dość częste.

4.Czy można łatwo złapać w War Rocku bana?

Ja uważam, że nie! Za czasów G1 moje konta były reguralnie banowane mimo, że byłem czysty, natomiast w Nexonie mam 2 konta, na których gram od czasów przejęcia i nie miałem żadnych problemów.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Znawcy się znaleźli, którzy mówią o banie, a nic nie wiedzą.

Jeżeli wyskoczy Ci " Party Program Detected " to znaczy, że HS wysyła logi, lub nie, zależy od jego kaprysu <3

Jeżeli on kilka razy wyśle logi, dostaniesz bana pod koniec miecha.

Więc bana ciężko złapać, wystarczy uważać na hacki, czy są detected :>

Chyba, że cię ktoś zgłosi.

A czym rózni się CA od WR? Nie wiem, bo nie grałem w CA :)

Opublikowano

Ja ci powiem krótko ! Jesli masz grac ty na hackach to nawet nie wracaj do wr-a!

Jesli bedziesz gral czysto to jak najbardziej twoj powrot ci sie spodoba!

poniewaz zobaczysz piekno tej gry!

A jak wbijesz na hacku to predzej czy pozniej dostanesz bana -.- Nawet za chamsa!

07422092377787152026.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...