Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] dres , urbancity

MFC

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siema. Własnie mam zamiar zamówić sobie dres na urbancity .. wpadł mi w oko jeden ale nie wiem jak z "kulkowaniem" bo nie chcę ponosić miesiąc czy dwa i mieć kulki :X.

Tu link : http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/2002-urbancity/23511-uc-two-tone-black-aqua.html

A jeśli będą się kulkować to powiedzcie mi czy da radę je jakoś usunąć? A jeśli znacie jakąś stronę markową z dresami tego typu (ceny do 180zł bo za bogaty to nie jestem). Bo niestety na urbancity wyprzedaże na dresy są bardzo rzadko ale wcale :X. Teraz fullcap którego kupiłem 3miesiące temu za 89zł to kosztuje 39zł xD.

Proszę najlepiej podawać linki do dobrze wyglądajacych dresów i najlepiej w kolorach niebiesko czarnych czy coś w tym stylu. Nie lubię jasnych barw.

sygnary.jpg
Opublikowano

Mój kumpel kupił kiedyś dresy i mu się właśnie "z kulkowały" i po miesiącu noszenia były praktycznie do wyrzucenia. Ale kupił je za 70 pare zł po jakiej przecenie to może dlatego :D bo jak kupił drugie to nic sie z nimi nie dzieje

PS: widze tez z bartoszyc jestes :D

z7 :))

Opublikowano

Fajny murzyn.

A tak wgl to się nie opłaca, już lepiej iść do cropa etc. i kupić coś tańszego. Na Urban City jest strasznie drogo.

Lub kupić na allegro.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Pomocnik
Opublikowano

No baa z Bartoszyc :D:D.

No z tego co wiem to wina materialu - poliestru ale nie widzę innych (tzn są ale mi się nie podobają :D)

Poszperam najwyżej jeszcze gdzieś .. może na unhuman coś jest ale drogo ;D

sygnary.jpg
Opublikowano

jak nie chcesz żeby ci się ubranie kulkowało to się kupuje 100% baweła ( cotton ) sam dopiero niedawno zaczalem na to zwracac uwage bo prawie każda moja bluza jest z innego materiału i sie "kulkuje"

Opublikowano

Mam, chodzę z rozpiętą klatą i przy pisaniu rękawy ocierają się o zamek co powoduje, że pojawiają się czarne kulki na niebieskim tle (jeszcze przed pierwszym praniem) spodnie idzie przeżyć, po pierwszym praniu nie widzę różnicy. Plusy takie, że teraz używam bluzy jak kurtki dość ciepła tak samo spodnie. Jeśli nie potrzebujesz tych 180zł tak bardzo to polecam ;)

A i kaptur można odpiąć ale wtedy ta guma wokół szyi wygląda jakby miała z 10 metrów.

sygnacu.jpg

Weteran
Opublikowano

Są maszynki do usuwania tych "kulek".

Polecam dresy ze Stoprocent :)

100% poliester? Nie wróżę tu nic dobrego :O

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Urban city sprzedaje dobre dresy jakoś kumpel tam kupuje dresy po 140 zł i mu się nie kulkuje kupuje się 100% bawełny jeśli masz gdzieś u siebie w mieście intruza to tam też mają dobre dresy ja kupuje akurat w intruzie mi się nie kulkują oczywiście najlepiej żeby było 100% bawełny bo czy mnie bawełny a więcej sztucznego materiału to ci się będzie kulkować prosta zasada,są też maszynki do usuwania kulek ale nie wiem gdzie można kupić bo kumpel od ziomka pożyczał owszem cena wysoko no bo na Urban city są drogie rzeczy ale jak jest 100% bawełny spodnie fajnie wyglądają podobają ci się to kupuje proste

Pomocnik
Opublikowano

Dobra można zamknąć. Poszukam jakiejś z 100% bawełna bo ja właśnie chcę aby wyglądała i była w sumie ciepła bo nie znoszę nosić kurtek.

sygnary.jpg
Opublikowano

Masz przyrządy do zredukowania tego. Z urbana mam sporo rzeczy, z niczym nie ma problemu... Oni sprzedają super jakości ubrania.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...