Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1350pz

swayzeex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem Veigara i powiem ci że to bardzo mocny nuker, idziesz nim na początku w mana regen a potem w AP, jego Q daje ci pasywa że jak zabijesz champa to dostajesz dodatkowe AP do końca gry. Bardzo potężny ult, E to jego jedyny system obronny, zalecam wtedy rzucanie E tak by przeciwnik dotknął ścianki co da mu stuna, większość champów próbując uciec stunuje się przez to. W jest bardzo mocne, ale niestety to skillshot i najlepiej zestunować szybko przeciwnika przed uderzeniem. Dodatkowo Last hity w nim są bardzo łatwe.

Niestety jest on papierkiem, ale dobry gracz sobie poradzi, uważaj nim w Team Fightach, on może jedynie skupiać się na 1 targecie naraz.

Opublikowano

Ja kupiłem Veigara i powiem ci że to bardzo mocny nuker, idziesz nim na początku w mana regen a potem w AP, jego Q daje ci pasywa że jak zabijesz champa to dostajesz dodatkowe AP do końca gry. Bardzo potężny ult, E to jego jedyny system obronny, zalecam wtedy rzucanie E tak by przeciwnik dotknął ścianki co da mu stuna, większość champów próbując uciec stunuje się przez to. W jest bardzo mocne, ale niestety to skillshot i najlepiej zestunować szybko przeciwnika przed uderzeniem. Dodatkowo Last hity w nim są bardzo łatwe.

Niestety jest on papierkiem, ale dobry gracz sobie poradzi, uważaj nim w Team Fightach, on może jedynie skupiać się na 1 targecie naraz.

Dodam także, że po zabiciu z Q - miniona, również dostaję się dodatkowy 1 AP do końca gry.

A dodatkowe AP przy zabiciu champa, dostaje się z byle którego skila go zabijemy. ;-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

teemo robiony pod ap to kosa , trutka , blind , jak ktos wejdzie w grzyby to nie dobrze, spory dmg i spory movement speed

ale chcesz cos jeszcze wiec masz

jax

dobry dmg dzieki ulti i w

doskok

stun

dodge

tankowaty troche w late

w late kosa , robi co chce

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...