Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zamienie] Konto NFS World za eq Emperius.pl

CyberProdukcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:arrow:

Nazwa przedmiotu: Konto z NFS - Jeden Kierowca 33lvl

Bony: <<BRAK>>

Na jaki przedmiot chcemy wymienić: Konto na Emperius.pl wraz z eq - Postać 230lvl+ (ninja,woj,sura).

Bony: Ponad przeciętne - 4x15 5kHP

Kontakt: Prywatna wiadomość forum, pod tematem, GG: 39932007 - najszybsza forma kontaktu ze mną. Pisz każda ofertą rozważę.

Królestwo: <<BRAK>>

Najczęściej używany Channel: <<BRAK>>

Informacje dodatkowe:

[fade]Na koncie nigdy nie były stosowane żadne hacki np. Trainer, Hack-Bot. MultiHack.

Na koncie znajduje się jeden kierowca - 33lvl (możliwość stworzenia na koncie jeszcze dwóch innych kierowców!)

Na koncie znajduje się: 990 990$!!! 175 pkt. Boost.

Samochody:

- NISSAN 200SX (S14) - Wymaxowany do klasy D!(Najniższej) - Do zarabiania $ [398-399 ogółem]

-*LEXUS LFA - Do wyścigów, typu: drag, ucieczek, pościgów itd. Należy do klasy najwyższej S! [779 ogółem]

- *BMW M3 GTR E46 - Samochód do wyścigów, ucieczek. Zachowany ładny styl, czyli mój tuning. [674 ogółem][/fade]

- LEXUS I5300 - Oryginalnie zachowany po kupnie za pkt. Boost - Służy do zbierania diamentów(Specjalnie do tego przeznaczony samochód!) [527 ogółem]

>Sporo pawerup'ów, po 100 nitra,gotowości itd.

>Umiejętności samochodów na 3*(gwiazdkach - najlepszych)

>Samochody są wyposażone w części ulta: LEXUS LFA 3-4 części, BMW M3 GTR E46 1-2 części, te części nie są spotykane w grze! Profesjonalny gracz tylko potrafi je zdobyć.

*Samochody posiadają, pakiety wizualne za 750 Boost, nietypowe neony, tablice rejestracyjne "POLSKA", koła 21" za 960 Boost!

Konto jest na 27 dniu zbierania diamentów! Każdy kolejny dzień to część ultra!

{{ FORUM M*C WYCENIŁO WARTOŚĆ KONTA NA 70-80PLN }}

{{ Osobiście wydałem na konto, formą sms około 50-55zł }}

Więcej info. pod kontaktem.

!!Wymiana na moich zasadach!!

Opublikowano
Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.
Cytat z regulaminu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...