Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie auto kupic

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radzę dozbierać jeszcze 400k i kupić Forda Mustanga Boss 302 '69, jeden z najlepszych wozów w grze do pościgów, w wyścigach też dobry.

Z trochę lepszych i droższych polecam jeszcze Forda Mustanga Boss 302 '12 za 1,9kk i L'ghini Murcielago Roadster.

Opublikowano

Zacytuję samego siebie z tego tematu: http://www.mpcforum....upic-do-500tys/

- Scion tC - bardzo podatny na tuning

- Camaro SS - typowy muscle car, dobrze przyspiesza

- Renault Clio V6 - zwrotny ale niepewny w prowadzeniu

- Pontiac Fairlady - klasyk, ładnie wygląda, jeździ przeciętnie

- Mazda MX5 - miło się prowadzi

Dodam jeszcze:

- Mazda RX-8 - może osiągi nie powalają ale jeździ się przyjemnie

- Audi RS4 - tu wręcz przeciwnie, zrywne i szybkie autko ale prowadzi się niczym czołg

ten post u gory jest bezsensu bo niepdoales mi jakie mam kupic tylko opinie ze sa slabe-.-

A może mam ci kazać kupić "ten", a zabronić tamtych? Ok: kup RX-8 bo jest fajna.

Skąd do cholery mogę wiedzieć co Ci pasuje? Opisałem najkonkretniej jak się da wszystkie możliwości zakupów by byś sobie wybrał co najlepiej ci pasuje. A napisanie "prowadzi się niczym czołg" nie jest określeniem złym ale scharakteryzowaniem pojazdu.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

radze Forda Mustanga Bossa 69' . Na IDEALNYM STARCIE ma zajebiste przyspieszenie moze troszke niewygodnie skreca ale da sie opanowac. Wiem co mowie prowadze ten samochod mam ultra czesci i wygrywam co 2 wyscig

Opublikowano

a co myslicie o nissanie za 750k?

Nie polecam, nie najgorszy, ale są dużo lepsze, już bardziej polecam Forda Focusa RS za 850k.

Naprawdę, nie ma sensu wydawać teraz kasy na wóz, bo za tą co masz nie znajdziesz jakiegoś dobrego wozu, tak jak wyżej pisałem, uzbieraj do 1 mln IGC i kup Forda Mustanga Boss 302 '69, to będzie najlepszy wybór.

Opublikowano

Jak do wyścigów to kup sobie za 600 IGC Renault Clio V6 jest małe i szybkie najlepsze do krętych wyścigów.

Jak chcesz to nagram ci kilka moich wyścigów będąc w klasie C 496 wygrywałem z klasami A i B.

Od razu ztuninguj sobie go do klasy B wtedy się najlepiej jeździ! Możesz jeździć w klasie C ale się źle jeździ, wtedy jest nie pewny na zakrętach!

PS. tym autkiem osiągnąłem Serie Zwycięstw 22.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...