Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktora pozyczyc gre Assasins Creed Brotherhood czy II?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega ma prawie cala sage i spytal sie mnie czy chce pozyczyc. PowiedZal mi ze moze 2- albo Braderhuda albo II. I nie wiem co wybrac :> ktora fajniejsza? rozgrywka, ale tez fabula jest dla mnie wazna.

Wchodze z komorki wiec jak ktos bd mial wole to prosze napiszcie w 2-3 zdaniach fabule poszczegolnej czesci :) o co chodzi tylko. i moglby mi ktos dac link do gameplaya fulla brotherhooda- czyli od intra, ze wszystkimi ekranami wczytywania i wogole, II ma take cos a brada nie moge sie doszukac :/

BLAGAM BARDZO PROSZE NIE PRZENOSIC TEGO DO DZIALU ASSASINS BO TEN DZIAL JEST ZAPYZIALY OSTATNI POST 2GODZ. TEMU I 73 TEMATY!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Brotherhood. Desmond wciela się w Ezia który wraz z rodziną wyjeżdża do Rzymu (lub coś w tym stylu) z powodu słabej sytuacji finansowej i wojennej. W Rzymie widzi cesarza który pragnie jabłka edenu dla zawładnięcia światem. Ezio ma zamiar mu przeszkodzić i ocalić świat.

Opublikowano

@UP

Desmond wciela się w Ezia ... U DON'T FUCKING SAY ...

@TOP

Zaczynaj od dwójki. Fabuła najlepsza z trzech części. Jedynie brak kombo-killi, które zostały wprowadzone w BH. Graj od dwójki, później BH, Revelations i trójka i tyle. Zaczyna się od początku, nie od środka, bo fabuła jest od dwójki i jest b. fajna.

he?

Opublikowano

Zdecydowanie dwójka, Brotherhooda możesz przejść w dwa dni. Dwójka jest większa, bardziej rozbudowana i z lepszą fabułą. Brotherhooda ratuje jedynie majestatyczność Rzymu i system walki.

1355657225-U782590.png

Opublikowano

Ja osobiście wolę Brotherhooda. Ciekawa fabuła, różnego rodzaju misje, multiplayer ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...