Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z lagami na SERWIE! ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a wiec tak jak w temacie mam problem z lagami na serwie jest to dedyk 10 slotowy bo nad nim pracujemy postawiony na hostingu ownServer i serwer ma tylko 15 pluginow nadal nad nim pracujemy jak juz wspomnialem nie wiem co zrobic jezeli potrzebne jakies inne informacje pisac a co do tego teamu prosze o czeste sprawdzanie bo na prawde potrzebuje pomocy lagi nie do wytrzymania bez pluginow bylo lepiej ale to w koncu ma byc sv + frakcje IP: f13.owncraft.pl:25054

Opublikowano

Tez tam mialem server ale ja mialem 15 slotow i dalem zeby bylo max 12 i bylo ok. 20 pluginow i lagi byly tylko lekkie ale jakbyl full server. Duzo ludzi sie kusi niskimi cenami 1,50 za slot, ale to jest maszynka we francji juz lepiej wydac te pare zl wiecej i kupic server z polski a nie z francji to na bank nie bedzie lagowac. :)

Opublikowano

pluginow nie chce mi sie wypisywac dobre mam a po za tym mozesz wbic na serwer i wpisac /plugins serwer,a nie stawiam 1 raz no prosze cie...

Opublikowano

Miałem, nie polecam posiadałem 40 slotowy serwer i jak był zapełniony tak do 30 slotów to nie dało się nawet trafić mobka. Pamiętam, że mieliśmy tylko z 19 plugów, a przy full był koszmar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...