Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adrenalina :D

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

adrenalina to jest jest to hormon czy neuroprzekaźnik. jest on wytwarzany jak sie czegos boimy lub czyms bardzo przejmujemy. w szpitalu podają nam adrenaline by "ruszyć" nasze serce w razie zatrzymania jego pracy z tego co wiem. jest ona krótko trwała. i watpie byś takie cos kupil. zbyt duza jej ilosc moze wywolac poprostu zawal bo serce nie da sobie rade. czy jest legalne nie wiem jezeli jest uwazane za lek to raczej nie i bardzo ciezko bylo by takie coś zakupic

Admin Cienia
Opublikowano

Japier** co jest z wami ludzie? Oczym wy myślicie, zajmicie się lepiej nauką bo to jest wasza przyszłość.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Wnieś rower na wieżowiec i zjedź po schodach. Gwarantuję adrenalinę.

D&G ma rację,do nauki,bo odwala.

analdo na twoim avatarze/sygnie wyglada jakby ciagnal laske

"Matka mowiła - kochasz to, to kochaj konsekwentnie."

Swist1.png

Putin is putting puding

Opublikowano

Ja pierdole, o czym ty myślisz człowieku? Po kiego ci ta adrenalina? Nie lepiej skoczyć na bungee niż faszerować się jakimś gównem?

Zaraz ktoś napisze że mam 13 lat i że gówno wiem. Mam to w dupie, ale jak widzę o czym dzisiejsza młodzież myśli, to mnie skręca.

Game Over

Opublikowano

No i weź tu się nie powieś -,- co odpier***a dla tych dzieci teraz to ja nie wiem... wyjdź na dwór to zmądrzejesz.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

To się bodajże kupuje w aptece na receptę. Receptę się dostaje w przypadku uczulenia na osy czy tam pszczoły, bo przez to można się udusić. W przypadku użądlenia wstrzykuje się adrenalinę, co pomaga w oddychaniu. Słyszałem, że takie coś kosztuję ~3000zł.

Nie jestem pewien prawdziwości którejkolwiek z tej informacji.

@Up

W Pulp Fiction adrenalinę wstrzykiwali w serce przez klatkę, ale z tego co widzę ma Googlach, to można w inne miejsca.

Taki zastrzyk kosztuje ok. 200zł, a ampułki są o wiele tańsze, z tym że trzeba mieć aplikator.

Trzeba mieć na to receptę, którą się zazwyczaj dostaje z racji alergii na jad osy/pszczoły czy coś tam jeszcze.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Człowieku jesteś tak głupi ze cie zal naoglądasz się filmów i późnej masz idiotyczne pytania!!!

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

A dzięki tej adrenalinie będę nad pobudliwy ? czyli wiecie nie będę zmęczony ? ?

Będziesz latał po kurniku jak gęś z odciętą głową.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Powiedz ojcowi że jest debilem który urodził jeszcze wiekszego debila to jest szansa ze adrenalina bedzie

A dzięki tej adrenalinie będę nad pobudliwy ? czyli wiecie nie będę zmęczony ? ?

Jak przestaniesz brać to jebniesz o ziemie jak leniwiec

Opublikowano

Zobaczyłeś film "Adreralina" i już chcesz nawet jeśli kupisz co możliwe jest jak masz przyjaciela w szpitalu bierzesz to do żyły i pewnie nie wiesz ile i pogrzeb, serce ci stanie po prostu nie będziesz jak superman lepiej weź anfetamine do nosa pobudzi Cię i to ostro tylko uzależnia.

Opublikowano

Wnieś rower na wieżowiec i zjedź po schodach. Gwarantuję adrenalinę.

D&G ma rację,do nauki,bo odwala.

Ja bym proponował zjechać z dachu, ale nie po schodach, ani windą... ^^

Opublikowano

Chce sobie kupić adrenalinę ponieważ chce zobaczyć jak to jest :D.Czyli zrobi z moim sercem.

w sumie tak, ale adrenalina bez przyczyny jest jak seks bez partnera.

Opublikowano
Czułem jak migdały i węzły chłonne mocno mi pulsowały po chwili złapał mnie straszny ból głowy.

Wyostrzyło mi narządy zmysłów szczególnie słuchu ,nie wiedziałem co się zemną dzieje chciałem

By kolega dzwonił po pogotowie bo tak miało nie być .

Ten ból strasznie mnie martwił zacząłem widzieć wszystko rozmazane to trwało gdzieś ze 3 minuty.

Potem mi przeszło mocne bicie serca i puls ustabilizował się tylko strasznie pulsował mi mózg.

Po paru minutach zwymiotowałem wtedy głowa przestała mi tak pulsować mogłem ten ból wtedy znieść.

Ktoś na dobrze znanej stronie o środkach odurzających opisał swoje przeżycia. Dalej chcesz kombinować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...