Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przemieszczanie się między slajdami

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robię projekt gimnazjalny i chcę zrobić, gdy nacisnę na napis, przerzuca mnie na wybrany slajd. Próbowałem to robić hiperłączem ale nie chce mi się z tym bawić, a znalazłem projekt, gdzie nie było ustawionego hiperłącza i po kliknięciu w napis, przerzucało slajd.

Każdemu dam like :D

Opublikowano

Musisz użyć przycisków akcji i odpowiednio je ustawić. To nie jest trudne ;) Wystarczy trochę pokombinować ;P

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Wiem, ale ja chciałbym dodać akcję do napisu a nie do przycisku akcji. Mam już napisany napis i chcę, aby po kliknięciu w niego przezucało na wybrany slajd. Gdy dodam hiperłącze to napis robi się niebieski i ja tego nie chce. Znalazłem jak gość ma napis, w który się klika i przerzuca do wybranego slajdu i on nie dodał hiperlącza, tylko zrobił innym sposobem.

Czy zna ktoś taki sposób?

Opublikowano

Oczaj coś takiego. Zrób obrazek o wymiarach jednej linijki twojego tekstu, całkowicie bezbarwny. Dodaj na niego hiperłącze i ustaw 'warstwą' nad napis. Lol :D

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...