Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] SHOP HACK

adamsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy zna ktoś jakieś shop hacki do Combat Arms Eu?? bo kupiłem sobie speca na 90 dni ale nie mam lvl ,żeby kupić se jakąś broń np minigun itp. Zna ktoś może jakiś link ? jak tak to bardzo bym prosił priv albo w komencie.Z góry dzięki i pozdrawiam.

Bywalec
Opublikowano

Nie istnieje takie coś

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Nie istnieje takie coś

ale jak czytałem na innych forach to jest możliwe ale ja niestety nie znalazłem linku do tego hacka a juz kiedys z tego korzystalem tylko ze mi konto zbanowali z 1 rok temu a o hacku zapomnialem ,teraz gdy zalozyłem te konto i mialem 200k kasy kupilem tego scorpiona i nie moge zadnej specjalnej broni kupic bo mam ssg1
Opublikowano

Kiedyś to było, ale szybko dostawało się za to bana. Już takie coś nie istnieje.

łeee szkoda.Dzieki za odp i pozdrawiam.A temat do Zamknięcia!.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...