Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Email i banned konta

F3AR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Założyłem sobie nowe konto na warrock'a na adresie onet.pl wszystko pięknie link aktywacyjny mi przyszedł itd.A następnego dnia czyli dzisiaj gdy wbijam na swoje "świeże" konto pisze mi "You Accont has be banned for 432131 min" coś w tym stylu.I nawet nie wiem dlaczego ?.To jest świeże konto wg nie używałem hacków NO PO PROSTU ŚWIEŻE.Czy może mi powiedzieć dlaczego mnie zbanowali?.Pytam się gdyż mam tam fajny nick :c

Opublikowano

Jeżeli dostałeś bana i nie używałeś hacków, nie kręciłeś proca i nie używałeś game boostera to napisz do nich ticketa.

Jeżeli nie wiesz jak to tutaj masz TuT'a:

http://www.mpcforum.pl/topic/641461-tut-jak-napisac-ticketa-nexon/page__hl__+jak%20+napisa%E6%20+ticketa#entry5050155

I jeżeli to pomyłka, możesz dostać w nagrodę różnego rodzaju rzeczy w ramach przeprosin, np. może to być 100k dinarów i gold prema na 30 dni, może być to też nie wiem, np. K1 Gold i M4A1 Gold na 30 dni bądź każda inna rzecz :P

Liczę na like :)

Opublikowano

Jeżeli dostałeś bana i nie używałeś hacków, nie kręciłeś proca i nie używałeś game boostera to napisz do nich ticketa.

Jeżeli nie wiesz jak to tutaj masz TuT'a:

http://www.mpcforum....ta#entry5050155

I jeżeli to pomyłka, możesz dostać w nagrodę różnego rodzaju rzeczy w ramach przeprosin, np. może to być 100k dinarów i gold prema na 30 dni, może być to też nie wiem, np. K1 Gold i M4A1 Gold na 30 dni bądź każda inna rzecz :P

Liczę na like :)

A jaka jest % że dostane coś w ramach przeprosin ?

Opublikowano

A jaka jest % że dostane coś w ramach przeprosin ?

To jest już trudno stwierdzić, bo jeżeli się okażę, że na prawdę ban został nałożony niesłusznie, to może premke dostaniesz ale to zależy jeszcze od tego kto odczyta zgłoszenie :D

Odkrywca
Opublikowano

To jest bug , jeżeli masz router i możesz resetować IP , zresetuj 10 razy mi to pomogło. :)

btw. Mój znajomy dostał bana niesłusznie i napisał ticketa , rozpatrzono go po 3 Dniach roboczych. :P A w wynagrodzenie za to że dostał bana niesłusznie Nexon podarował mu Gold Premke na 30Dni . :)

57955958428827956208.png

Opublikowano

To jest bug , jeżeli masz router i możesz resetować IP , zresetuj 10 razy mi to pomogło. :)

btw. Mój znajomy dostał bana niesłusznie i napisał ticketa , rozpatrzono go po 3 Dniach roboczych. :P A w wynagrodzenie za to że dostał bana niesłusznie Nexon podarował mu Gold Premke na 30Dni . :)

Aha czyli muszę czekać 3 dni robocze? a w weekend nie odpowiadają?

Odkrywca
Opublikowano

Tak , w weekendy nie odpowiadają . Bo dla nich to jet normalna praca . :P Np wyślesz w Piątek Ticketa , to w Poniedziałek dostaniesz odpowiedź . :)

57955958428827956208.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...