Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradehack

slayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem sie dowiedziec czy jest jakis trade hack ktory polega na tym ze pokazujemy kwote na handlu a po zakceptowaniu przez 2 osoby ja dostaje przedmiot a 2 osoba nie otrzymuje yangow .

Pozdrawiam Z gory dziekuje

Opublikowano

tak też jest coś takiego ze itemki dla ziomka z konta kradnie jak na niego klikniesz i wiele innych -.-

a TH może i istnieje ale nie krazy po necie

WIADOME ZE TO to Żart ale 3/4 pewnie nie zajazyło

fs.png

Opublikowano

wcale nie zart juz tyle takich tematow bylo TH ISTNIEJE !!! jest na Hiszpanskim forum bodajże za 10 k postów albo za 100 $

Opublikowano

Niommm jarze co to jest. Widzialem na filmikach i mam nawet na dysku. Ale nazwy nie dam (nie ze jestem n3o) ale dalem rady jak zrobic keyloggera i dostalem 10% a jeszcze tego TH pod cos podciagna i bede mial 20% ;(

Fw15x0y.png

Opublikowano
jest tez program cos w stylu cheat engine tylko ze mozesz zmienic kwote np z 1yang ze temu co sprzedaje widzi 200kk

To jest tylko wizualne, czyli tylko my to widzimy.

Poszukaj na forum, są TH, ale bez kont. Żeby go włączyć, potrzebne jest płatne konto.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano
widziałem na youtubie jak czlowieka tak oszukali gosciu w eq miał 30k pisało ze daje 200kk i ten 2 gosciu sie zgodził

na trade mozna dac masz 9.999.999(9.9kk) wiec nie wal ze 200kk -.-

fs.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...