Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

od 75 do 90 w miesiąc czy to w ogóle możliwe

ssssssssszs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Związku z nadchodzącymi zmianami zastanawiam się czy nie wbić na mojej ostałej postaci 90 lvl by wejść w przyszłości na nowe mapki .I tu pytanie do grających na bieżąco graczy czy to w ogóle możliwe żeby szybko wbic ten upragniony lvl . Pragnę zaznaczyć że jestem graczem który nie grał juz półtora roku w ta grę a jedyne moje wejście na nią było podczas przejecie yang dla kuzyna .Więc do rzeczy większośc itemów została sprzedana zostało mi :

zatrut +8 all kd 4 sr 33

stalka +7 all kd bon 10% pż 1,5k pż

reszta wraz z butami ognistego ptaka +9 w bonach mam 20% na mistyków 30% na strzały ok 11 pż w sumie

skille aura p wir g6 trzystronne g1 bo to był mój dropek biolog skończony

dodatkowo mam buffa 75 lvl ze skillami g/p i eq na int

w depo mam 4 księgi lidera 5 pierścieni doświadczenia

na wydatki mam niecałe 100kk dwie białe perły

proszę o pomoc będą like

Opublikowano

jezeli dobrze zrozumialem chcesz wyexpic w pt buffa ?

W miesiąc to może być trudne. Bo jedna 25leveli od 25 do 50 to juz troche sie wbija samemu jakis czas a co dopiero do 90. Moim zdaniem to nie realne no chyba ze bedziesz expil 10h dziennie to spoko moze ujdzie

nie podales jaki serwer. na s26 czy s25 to troche kasy jest ale jak na monastyr to nic

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Z takim eq sie nie rwij :)

40% na diabły to jest minimum

abs na strzały jak najwięcej

hp zdecydowanie za mało

w międzyczasie dobij wirek do p

i biegaj do redlasu dropić pd'ki

75-86lv można wbić w tydzień lajtem a dalej już 4/5h na 1lv

Opublikowano

Jeśli zdobędziesz w krótkim czasie Yang na EQ, zrobisz Wirek na P i zdobędziesz trochę PŻ - dasz radę lecz będziesz musiał poświęcić na to bardzo dużo czasu.

Opublikowano

10 godzin dziennie aktualnie ma noge w gipsie więc i tak siedzę czyli jest realne

a co z doświadczeniem pierścień exepa z isu i z lasu + pt to się łączy?

w grocie najlepiej na czym exepic ?

Opublikowano

10 godzin dziennie aktualnie ma noge w gipsie więc i tak siedzę czyli jest realne

a co z doświadczeniem pierścień exepa z isu i z lasu + pt to się łączy?

w grocie najlepiej na czym exepic ?

Tak łączą sie

chcesz expić v1/v2? chodź z takim eq o v2 raczej bym nie marzył

więc golemy v1

Opublikowano

Nie sądzę,żeby z takim eq komfortowo Ci się expiło.

Poświęć chociaż kilka tygodni na dropienie,aby zarobić na lepsze eq.

Od 75 do 86 dość dobrze powinno pójść z PDkiem (Najlepiej z lasu + z ISa) Na spocie mieszanym w grocie V1,potem seatou,lecz tutaj więcej na diabły,oraz strzały.

O ile nie grasz na Solarze,tj s26 to 100kk yang,to dość niska suma.Jeśli nie masz zamiaru wydawać na allegro,lub itemshop to polecam najpierw troszkę zarobić (W red lesie nadropisz PD i do tego zarobisz na troszkę lepsze eq)

Opublikowano

Dokładnie jak coś to najpierw radzilbym zainwestowac w zmienienie bonów na pż i na strzaly i diably wtedy bedzie dobre eq i dasz rade wyexpic . ; ]

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Nie sądzę,żeby z takim eq komfortowo Ci się expiło.

Poświęć chociaż kilka tygodni na dropienie,aby zarobić na lepsze eq.

Od 75 do 86 dość dobrze powinno pójść z PDkiem (Najlepiej z lasu + z ISa) Na spocie mieszanym w grocie V1,potem seatou,lecz tutaj więcej na diabły,oraz strzały.

O ile nie grasz na Solarze,tj s26 to 100kk yang,to dość niska suma.Jeśli nie masz zamiaru wydawać na allegro,lub itemshop to polecam najpierw troszkę zarobić (W red lesie nadropisz PD i do tego zarobisz na troszkę lepsze eq)

Chyba tak zrobię jak mówisz do pracy nie moge isc wiec dropie tym bardziej że od 8- 14 nie mam nikogo na s14 bo uczniowie w szkole a w nocy większość spi dziękuje za odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...