Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam używałem od ok.3tyg. tego moda http://metin2mod.tk/metin2pl.html Update 31.10.2012 do tego czasu nie dostałem bana, metin2 oczywiście był zaktualizowany na tym był mod, teraz pyt. bo dziś pojawiła się aktualizacja, czy muszę na nowo wgrać moda, albo czy mogę włączyć aktualizacje (nie usuwając moda) i potem normalnie odpalić moda, czy po prostu grać dalej na modzie bez aktualizacji?

32265.png
Opublikowano

Jeżeli na stronie nie pojawiła się nowa aktualizacja , to nie ma takiej potrzeby :) // chodzi o strone kamera.

edit : (nie przeczytałem do konca) - - - Jeżeli chcesz mieć najnowsza wersje metin2 pl // to muszisz storentować , i na nowo zainstalować moda

Opublikowano

Aha, czyli aktualizować dopiero jak będzie nowy UPDATE Kamera ok dzięki ;)

A co do aktualizacji metin2 to mogę to zrobić normalnie przez zwykłego metka nie usuwając moda i po prostu starego moda zastąpić nowym czyli zainstalować na tego starego moda, żeby się wszystko podmieniło czy muszę na czystego metina?

32265.png
Opublikowano

Update kamera dodaje nowe poprawki/poprawia bugi .

Jeśli jest aktualizacja M2 to zapewne po to żeby też troszkę wytępić te boty co np chodzą na s26 .

Więc jest większe prawdopodobieństwo że Cię wykryją . <3

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Aha, a to wtedy lepiej aktualizować tego metina, czy poczekać na UPDATE KamerModa, bo nie wiem jak ryzyko zmniejszyć bo do UPDATE Metina było idealnie i jak pisałem na początku przez ok.3tyg grałem na modzie i do teraz nie dostałem bana.

32265.png
Opublikowano

Ja gram na modzie od 1 lvl , powiem też że teraz mam 68 . xD (możecie mnie tępić za to ,mam was w dupie) :D

Ja zawsze czekam na update moda ,dpoiero później aktualizuje M2 . :)

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

Aha dzięki to muszę poczekać na UPDATE KamerModa rozumiem, żeby aktualizować Metin2.

Ale czy dopóki nie wyjdzie UPDATE KamerModa, grać na tym starym modzie, czy lepiej poczekać na UPDATE KamerModa?

32265.png
Opublikowano

Dużej różnicy nie ma ,bo kamer nie updatuje się razem z metinem ... to nie m2bob ...

Graj ,ale nie daj się złapać ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...