Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało pamięci wewnętrznej - Samsung Galaxy Mini

CoJaNigdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam fona SAMSUNG GALAXY MINI, i kiedy chce ściągnąć gre < 30 MB > i zainstalować pisze Mało pamięci wewnętrznej na telefonie. Usunołem cachhe programem i kilka gier i z 200 MB i mam 37 MB .. Nie mam root'a i nie mam zamiaru go robić, telefon jeszcze 4 miesie gwarancji

. .

Opublikowano

to sobie odpuść bez roota, aplikacja na instalacje wymaga przynajmniej 3x wolnego miejsca ile zajmuje

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

oczyść sobie telefon do 50mb i ci pójdzie. Czasami gra która waży 30mb po zainstalowaniu zwiększa się do 40mb. Sam tak miałem. Albo kup kartę microsd 2gb i przenieść aplikacje

Opublikowano

jak widać to ty nabijasz posty bezsensownie

na niektórych telefonach masz darmowe aplikacje co przenoszą na innych musisz zapłacić jeśli wymagany jest koniecznie root więc nie pieprz bzdur

na zrootowanym telefonie można usunąć czy przesunąć na kartę prawie wszystko co nam nie potrzebne łącznie z aplikacjami systemowymi i spokojnie mieć w telefonie 200-250Mb wolnego miejsca

@jak pisałem, bez roota robią tylko płatne aplikacje i to nie wszystkie, musiał byś znaleźć konkretną do twojego telefonu ( forum xda albo android.com.pl ), lepiej zrotować telefon, w razie problemów tylko wgrywa się soft od nowa albo unroot i po roocie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

na niektórych telefonach masz darmowe aplikacje co przenoszą na innych musisz zapłacić jeśli wymagany jest koniecznie root więc nie pieprz bzdur

na zrootowanym telefonie można usunąć czy przesunąć na kartę prawie wszystko co nam nie potrzebne łącznie z aplikacjami systemowymi i spokojnie mieć w telefonie 200-250Mb wolnego miejsca

@jak pisałem, bez roota robią tylko płatne aplikacje i to nie wszystkie, musiał byś znaleźć konkretną do twojego telefonu ( forum xda albo android.com.pl ), lepiej zrotować telefon, w razie problemów tylko wgrywa się soft od nowa albo unroot i po roocie

Sprzeciw. Wystarczy wpisac w google nazwe aplikacij i ja pobrac na karte pamieci po czym zainstalowac ...

61093c6efb.png

Opublikowano

weź idioto bo się kompromitujesz.
Opublikowano

chyba ty baranie no nawet nie potrafisz uzasadnić dlaczego tak napisałeś. krowa ci podpowiedziała taka wypowiedź i powtarzasz za nią ?

to że pewnie na twoim badziewiu się da bez problemu nie znaczy ze na lepszym telefonie to zrobisz bez roota który jest obowiązkowy by cokolwiek zrobić z plikami dostępnymi tylko dla systemu , widać że tylko na windowsie urzędujesz a linux to dla ciebie czarna magia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...