Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brack nicku na say'u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na moim serwerze, gdy napiszę np. "Lol", nie wyświetla [Admin] <Adrrrian> Lol , tylko Lol.. Kiedyś miałem taki sam problem i coś mi się wydaje, że to przez Essentiala. Proszę o pomoc :D.

Opublikowano

Musisz mieć dobrze skonfigurowany plugin od Permissions (opcjonalnie), do tego jakiś plugin na Chat i Essentials. W essentials funkcja Chat. Polecam na YouTube TreektTV

Ładnie pokazuje /\

LOL xD

Opublikowano

W EssentialsChat masz wygląd czatu. Może masz coś źle skonfigurowane? Pokaż config to spróbuję pomóc. :)

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Używam hostingu CraftServe.pl i gdy na moim starym, już dawno padłym serwerze, edytowałem plik config dla Essentiala poprzez notatnik CraftServe to znikły nicki tak jak teraz. Jednak wystarczyło napisać plik config na kompie, wgrać i gotowe. Niestety tym razem to nie zadziałało :/.

Opublikowano

Daj listę pluginów z serwera i config permissions.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...