Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Your acconut has been blocked

ku0ba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moje konto zostalo zbanowane nie wiem dlaczego a w treści pisze Your account has been blocked:42750min nie hackuję oraz nie uzywam zadnych pomocy do gry (nie gralem prawie tydzien) pomozcie

Opublikowano

Jak na moje to nie dostaje się bana za nic, ale skoro mówisz, że nie grasz na hackach, to może używasz programu GameBooster ?

Możesz spróbować napisać do nich ticketa i może Cię odbanują.

Opublikowano

Jeżeli jesteś pewny, że nie używasz, NIE UŻYWAŁEŚ, że nie kręcisz i że nie używasz programu Game Booster, nie powinieneś dostać bana.

Zatem powinieneś napisać ticketa do adminów - jeżeli uznają, że ban jest nie słuszny możesz dostać od nich nagrodę za pomyłkę np. prema na 30 dni gold, lub jakieś bronie np. M4 Gold i K1 Gold na 30 dni :P

Opublikowano

Czasami jest coś takiego. Za czasów Game First miałem taką sytuacje i po 2 tygodniach dostałem Unbana + 300k Dinarów (wtedy to było jak wygrana w totka) i premke silver 20 dni.

Możesz poczekać i spróbować, możliwe, że ci się uda jak mi ;)

Opublikowano

Ja myślę ,że bana mogą dać też za używanie bugów albo za przeklinanie lub obrażanie kogoś tak jak w innych grach

Opublikowano

yyyyyyyyyyy, też dostałem bana ale gamebostera używałem z parę dni wcześniej i po jednym dniu zacząłem grać bez tego ale używałem też bota od czasu do czasu ale też zaprzestałem i na hacku paro krotnie przeszedłem zombie moda i teraz nie wiem za co dostałem bana a zalezy mi na tym koncie bo niedawno premke kupiłem ; /

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...