Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Nowe konta do zarejestrowania w becie! 10 000 kont!

Mikr CS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EDIT: I konta już rozebrane. Kiedy zacząłem to pisać jeszcze były.

Cześć, chcę poinformować że dziś o 15:00 GF dodał nowe konta do rejestracji! Spieszcie sie! 10 000 kont do zarejestrowania!

http://www.beta.metin2.com/

Nowe rzeczy:

Maksymalny level to 105!

Nowe mapy(wejscie za darmo!) - włączając jedną wioskę

Możesz wejść na pierwszą mapę - "Cape", rozmawiając z NPC "Teleporter". Pojawi się nowy dialog jak masz lvl 90 lub większy. Z mapy Cape będziesz mógł wejść do innych map przez portale.

Mnóstwo nowych potworów na różnych mapach, dobrej zabawy w walce!

Nowe złoża - na nowych mapach będziesz mógł znaleść 5 nowych złóż. 4 są do nowych przedmiotów, ostatni, Kryształ Duszy (Soul Crystal) do nie umiem przetłumaczyć( which allows you to create gems to attach to Soul Crystal jewels.)

Nowe kamienie Metin! - Dla leveli od 95 do 150, na czas testów, metiny są puste.

Miłej zabawy!

Postacie zostaną stworzone wieczorem.

space-core-o.gif

Opublikowano

Są to beta testy , przed wprowadzeniem tego na PL chcą sprawdzić czy wszytko dobrze działa ,ewentaualnie to poprawić lub coś dodać , oraz czy to się przyjmie wśród graczy . :)

Pozdrawiam . Mam konto :3

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...