Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 Weidera

SickDoctor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jesteś twardy i śmigniesz wszystkie etapy , to jasne 6 weidera z pozoru jest łatwa ale nudzi się już po kilku dniach / tygodniach przez co nie ma ochoty dalej cwiczyc

Opublikowano

Jak po a6w widzisz efekty po 2 dniach to albo jesteś anorektykiem albo ściemniasz bo chcesz przyszpanować. Opcja druga jest niestety bardziej prawdopodobna. Dziękuję.

Trolling is a art.

Opublikowano

Efekty po dwóch dniach ? To nie możliwe ...

40 Dni efekty już będą ale nie wywali Ci kaloryfera na wierzch jak u jakiegoś kulturysty ... Najlepiej poszukaj w googlach sobie 6 Weidera - efekty .

Opublikowano

Mi po 2 dniach widać efekty, tak więc ciekawy jestem co będzie za 40 dni :)

Polecam do tego jeszcze przysiady/brzuszki/pompki.

Nie mówiłem że mam jakiś kaloryfer, tylko gdy lekko napnę mięśnie brzucha to widać je lepiej niż kiedyś. A do tych 2 dni to przenośnia, ćwiczę to już od niedzieli,

Game Over

Opublikowano

Taa. Fajny tok myślenia- najpierw spróbuję przyszpanować, a gdy się połapią to walnę jakąś rasową ściemę.

Trolling is a art.

Opublikowano

Taa. Fajny tok myślenia- najpierw spróbuję przyszpanować, a gdy się połapią to walnę jakąś rasową ściemę.

Nie wiem o co Ci chodzi. Po co miałbym szpanować, skoro ludzie na tym forum nawet nie wiedzą kim jestem w realu? Napisałem prawdę, a że ty się z nią nie zgadzasz to już twoja sprawa. Lepiej wiem czy pojawiły się na mnie efekty czy nie, więc nie offtopuj.

@Top Polecam A6W, chyba że jesteś bardziej doświadczony, w takim razie wypróbuj ABS2. Dobre jest też podciąganie na drążku, o ile go posiadasz.

Game Over

Opublikowano

Że tak zacytuję specjalistę który mi kiedyś powiedział:

"6 weidera odpada, ktoś kto to wymyślil,porażka niszczy odcinek lędźwiowy i szyjny to to...

Jak już musisz poszukaj o 8abs""

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...