Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z BOII

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem z BOII.

CoD'a posiadam od dnia premiery, i już pierwszego dnia musiałem pobrać pare aktualizacji, jednak były one mało znaczące (łącznie ok. 500mb?).

Dziś włączając multiplayer wyskoczyła mi aktualizacja - ponad 3Gb. Zapytałem znajomych i u nich nie było żadnej aktualizacji, grają normalnie.

Single i Zombies działa normalnie, jedynie mutli krzyczy o aktualizacje.

Nie wiem co mam teraz z tym zrobić, próbowałem resetować komputer/steam, synchronizować pliki gry, nic nie pomogło.

Nie chcę tego aktualizować, bo mam internet na limit i nie mam takiej możłiwosci jeszcze przez długi czas.

i

Jeśl nie da rady nic z tym zrobić to bede chcial przeinstalować grę. Czy jeśli ją przeinstaluje strace lvl, odblokowane bronie etc

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

To w takim razie przeinstaluje, bo te aktu mają góra 500mb... Cóż. Jest jakaś możliwość zrobienia kopii zapasowej plików z tego BO czy cokolwiek ?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Aktualizacji nie przejdziesz reinstal też Ci nie pomoże bo jak zainstalujesz normalnie to i tak będzie Ci " dobierać " wszystkie aktualizacje... niestety.

76561198048736832.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...