Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Ja chce KW-1 :|

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja T28 wymaksowałem w jeden dzień więc nie szczędź kasy i maksuj je calutkie.

T28 to amerykański TD 8 tieru

Tutaj mowa o T-28 czyli MT 4 tieru ZSRR

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kazdy czolg na poczatku wydaje sie slaby, dopiero po ulepszeniu jest dobry. Jezeli chcesz zarabiac wiecej doswiadczenia podczas bitwy to musisz przede wszystkim zadawac sporo dmg.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Do mu z dmg jeśli nie ma dobrej penetracji ?Przede wszytskim to musisz mieć dobra penetracje ona jest klucze do sukcesu ;). Mi się osobiście super t-28 grało.

Opublikowano

Do mu z dmg jeśli nie ma dobrej penetracji ?Przede wszytskim to musisz mieć dobra penetracje ona jest klucze do sukcesu ;). Mi się osobiście super t-28 grało.

Jak masz duży damage a słabą penetrację, to ładujesz pociski odłamkowe i wszystko uszkodzisz.

Opublikowano

T28 to amerykański TD 8 tieru

Tutaj mowa o T-28 czyli MT 4 tieru ZSRR

Zapomniałem o myślniku.. Ale tak trudno sie domyślić ze o Radzieckiego chodzi? Chyba o nim temat i o kw-1...

Wymaksuj sobie całe T-28, bo trudno nie jest a czołg w sumie fajny. tylko ma malutki pancerz.... Nie myśl sobie że na początku kw-1 będzie Ci się super grać. Jak dopiero coś na nim kupisz to różnicę odczujesz. Ja np mam kw-1s i wole grac samym kw-1 bo na 1s nie mam działa 122mm za 17k exp i szczerze to nic aktualnie nie robie... Więc nie szczędz kasy i kupuj wszystko na tym T-28

Opublikowano

Wystarczy strzelac w czule punkty czolgow.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie przebijesz go choćby nie wiem co, bo ma na przodzie o boku po 90 pancerza a działo w A13 ma penetracje 74

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...