Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiMurder 2.1 - MultiHack z perełką - TradeHack do PandoraMt2 i DragonMt2 !

www.mtmm.tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha YangHacki TradeHack ? Kolejny Cymbał naciąga na kasę :) NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO I KONIEC ;-) jak jesteś głupi to pobieraj ale źle się to dla ciebie skończy bo ja wiem że nie ma czegoś takiego i koniec ;).

Ciekawe dlaczego nie dał na zwykły Upload ^^, bo na 100% ma z tego Zyski.

Już Niedługo...

Opublikowano

hahaha YangHacki TradeHack ? Kolejny Cymbał naciąga na kasę :) NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO I KONIEC ;-) jak jesteś głupi to pobieraj ale źle się to dla ciebie skończy bo ja wiem że nie ma czegoś takiego i koniec ;).

Ciekawe dlaczego nie dał na zwykły Upload ^^, bo na 100% ma z tego Zyski.

Bo troszkę się napracowałem i za darmo nie dam ;)

Mam z tego 1-3$ za download - nie dużo ale troszke...

Edit#

Poza tym serwy 'zainfekowane' TradeHackiem szybko się sypią ;)

Opublikowano

To nie zadziała NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO Jak chcesz dodawać Sobie yang ? co zrobiłeś Funkcje z nieba? Inne Haki działają od strony Clienta ale handel i yang są tylko od strony serwera więc jedyny sposób to podpiąć się pod bazę, ściema i tyle...

Już Niedługo...

Opublikowano

2 popularne serwery Pandora i Dragon. Proste że to trojan i koleś chce wykradać hasła/loginy i następnie sprzedawać EQ/Yang na allegro za zł. Prosta filozofia. Nigdy nie było trade hack'a i nie będzie..

Opublikowano

To nie zadziała NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO Jak chcesz dodawać Sobie yang ? co zrobiłeś Funkcje z nieba? Inne Haki działają od strony Clienta ale handel i yang są tylko od strony serwera więc jedyny sposób to podpiąć się pod bazę, ściema i tyle...

Otóż tak! :)

A jak client łączy się z bazą danych? Przewiduje?

Dane logowania do bazy danych są w cliencie.

Są zakodowane ale można je sniffować w locie ;)

2 popularne serwery Pandora i Dragon. Proste że to trojan i koleś chce wykradać hasła/loginy i następnie sprzedawać EQ/Yang na allegro za zł. Prosta filozofia. Nigdy nie było trade hack'a i nie będzie..

Możesz pobrać ów "trojana" ^^ i przeskanować na powiedzmy www.virustotal.com czy vscan.novirusthanks.com - jeśli nie wierzysz ;)

#edit

SKAN - https://www.virustotal.com/file/7775a5057021bf0b00f1cb20a84625136a57254da6406e8ead9a357d7f37ddcc/analysis/1353071616/

Opublikowano

masz tu programy do nagrywania: Camtasia studio, Hypercam

nagraj filmik haczka i wrzuć na youtube albo gdzieś.

jak bd działało to kupie hah [ w to wątpie xD ]

Opublikowano

Sprawdzałeś?

Nie.

działa dzieki :)

masz+

Mydlicie wszystkim oczy panowie myślicie że jak pójdzie dobry komentarz to zaczną ludzie to (kupować) lub pobierać ? Na tak zabezpieczonych serwerach jak pandora lub dragon takie gówna nie działają ;D I nie muszę się przekonywać ja to po prostu wiem jak i reszta userów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...