Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Niemieckie TD

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy czy dobrze ci się gra niemieckimi td . Jeśli tak to jak najbardziej jest to dobra linia posiadająca pancerz , który odczuwa się dopiero na 8 tierze . Lecz od już początków można odczuć celne działa z nawet dobrą penetracją . Jak najbardziej polecam .

Opublikowano

Moim zdaniem warto, ze wzgledu na 10 tier JagdPz E-100, ktory zadaje najwieksze dmg w grze. Natomiast bardzo wolno przeladowuje dzialo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Co to w ogóle za pytanie?Czy odpłaca się?Opłaca się iść w każdą linie w wocie!

Wbij sobie VI tier zajmie ci to 2 dni i zobaczysz jak ci się dobrze będzie grało to zostawisz jak nie to inna linia proste.Nie wiem po co zadawać takie głupie pytania.

Opublikowano

Hmm ja mam chyba T25 AT z USA nie pamietam nazwy, chodzi mi o td 7 tieru i po chwili go sprzedalem, mam teraz JgPanthera td 7tier z niemiec i o wiele, wiele lepszy jak dla mnie. Z tego co mi mowia to niemieckie td nie sa zle ale niby najlepsze sa USA, taki 8/9 tier postawisz na srodku i nic nie przejedzie z usa ;) ale osobiscie ide teraz w niemcow ;) Powodzenia w bitwach :>

Opublikowano

Tylko że arty sie nie porównuje do TD , HT , MT itp. ...

Ale w niemieckie warto iść , i fajnie że dali jakby zamiennik Ferdka ;) przydatny dla ludzi którzy wolą szybszego niszczyciela :)) Ja osobiście mam teraz Tiger'a P i z niego schodze na Ferdka bo i tak zawsze chciałem niemieckie TD mieć ;) Co prawda jeszcze długa droga ...

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

A ten Ferdek ma naboje mocny full ? :D Dzieki za odpowiedzi czekam dalej.

Opublikowano

@up Dokładnie.A inni zamiast kupować to działo kupują jakieś inne badziewia.

Tylko na wyzszych tierach nie przebija wrogow, czasem nawet z HE.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...