Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam radę pograć

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym pograć znów na globalu miałem przerwe z 5 miesięcy i teraz mam pytanie w nowym miejscu zamieszkania mam słabego neta... Musze całego wowa pobrać od nowa i teraz nasuwa się pytanko jeśli pobiore te 20 gb.. to pogram nomralnie na 2mb/s internecie? Bez lagów? bo teraz jak mam włączony launcher to nawet mi się budynki nie pokazują a o postaciach nie wspomne.. Pobrałem dla przykładu 120 mb setup zebym mogl grac i wylaczylem i wlaczylem przez wow.exe i pobiera sie jakas data to odrazzu ping idzie w góre.. czy jak pobiore te 20 gb to ta data będzie się jeszcze pobierała czy koniec? Dodam jeszcze ze mam płytke battlechesta da to coś mniej gb będzie czy tyle samo jak potem odpale launcher? Prosze o pomoc ludzi którzy grali też na takim necie itp.. Strzałka !

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

wow ma taki bajer, ze mozesz grac, sciagajac gre. osobiscie nie polecam tego, bo robi sie bugfest, a w moim przypadku gra sie nie sciagala tak jak powinna. dodam ze lagi sa jak hwdp.jpg i gra sama siebie pozera.

sciagnij cale 20gb i jak ci wyskoczy, ze juz all jest dl'dowane, zagraj. nie wiem czemu pierdolisz sie z tym, jezeli mozna to w tak banalny sposob rozwiklac.

po sciagnieciu calego clienta, gra powinna dzialas BEZPROBLEMOWO.

kh4xi.jpg

Opublikowano

wow ma taki bajer, ze mozesz grac, sciagajac gre. osobiscie nie polecam tego, bo robi sie bugfest, a w moim przypadku gra sie nie sciagala tak jak powinna. dodam ze lagi sa jak hwdp.jpg i gra sama siebie pozera.

sciagnij cale 20gb i jak ci wyskoczy, ze juz all jest dl'dowane, zagraj. nie wiem czemu pierdolisz sie z tym, jezeli mozna to w tak banalny sposob rozwiklac.

po sciagnieciu calego clienta, gra powinna dzialas BEZPROBLEMOWO.

Wiem że ma taki bajer chyba nie do końca czytałeś co napisałem :D nie jestem jakimś laikiem w wowa poporstu nigdy nie grałęm na takim zjeb******* necie w żadne gry bo zawsze miałem gicior a teraz taka lipa.. Dzieki zioom za pomoc , w 3-4 noce powinienem całość pobrać

Opublikowano

Teraz co mam to pobieram pliki z 200 kb/s. czyli to jest 2 mb/s jesli ktos ma 100 mb/s internet pobiera plik z predkoscia 10 MB/s W nocy zaczynam pobierać Ciekawe czy dam rade komfortowo grać;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...