Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam pytanie :) Czy mogę grać na tym koncie ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Otóż koleś jakiś przypadkowy spotkany na rynku dał mi passy do swojego konta 67 i passy do konta do E-maila i ja sobie zmnieniłem passy do konta i zmieniłem E-maila . Czy konto jest już całkowicie moje ? Czy to jakiś haczyk ? Przerzucać tam swoje eq ? czy nie :) Proszę o poważne odpowiedzi .

Opublikowano

Poczekaj aż e-mail nie bedzie do anulowania (chyba tydzien ?)

Bo jak ty przełożysz swoje eq to on może zmienić hasło i zabrać eq :)

userbarwb.png

^

l

l

Zaszczyt

:)

Opublikowano

Jeżeli nie posiadasz konta 2 tygodnie, to nie radzę przekładać eq :) Mógł zrobić SS'y, a jak wiadomo, są one ważne 2 tygodnie... więc Ja bym Ci radził poczekać, a co do e-maila, to spokojnie konto jest już Twoje :)

Pomogłem? Kliknij beztytuuubs.png

Opublikowano

Zmien sobie na swojego emiala . wszystko pozmienaj co sie da :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Jeżeli nie posiadasz konta 2 tygodnie, to nie radzę przekładać eq :) Mógł zrobić SS'y, a jak wiadomo, są one ważne 2 tygodnie... więc Ja bym Ci radził poczekać, a co do e-maila, to spokojnie konto jest już Twoje :)

co ty gadasz dal mu konto wraz z all wiec nie ma co sie obawiac ... te ss mu nic nie pomoga ;c

I taakie pytanie jakie masz swoje konto ogolnie ?! 35-50 ??

Checsz to na PW mozemy sie zgadac i powiem Ci czy oplaca sie grac na tym koncie ;P

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Up 2

Jakie ss ? o.O Do czego by mu były potrzebne ?

Np. Zrobił SS jak używa cheatów na tym 67 lv. I ty sobie eq przełożysz a on wyśle i masz po eq ://

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Np. Zrobił SS jak używa cheatów na tym 67 lv. I ty sobie eq przełożysz a on wyśle i masz po eq ://

No tez prawda ale to glupie ludzie tak robia ;D

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Nie masz czym się martwić masz dostęp ,do konta / Konta e-mailowego , w razie błędnego hasła , możesz sobie przypomnieć .

ale dla bezpieczeństwa zmień sobie mail na jakiś swój; ) pozdrawiam.

Inne pytania ? pisz pw.

Opublikowano

Co z tego że ss zrobił? i co wyśle je do supportu jak swoim kontem boci ? Wyśmieja go tylko bo kto normalny robi tak swoim kontem

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jest problem,i to duży.Od jakiegoś czasu,support odzyskuje skradzione konta.Przełożysz tam swoje eq,koleś napisze do supportu,i po odzyskaniu będzie miał też Twój ekwipunek (znając wszystkie szczegóły dotyczące konta,ma prawie 100% na odzyskanie.Gdy ukradli mi dropka,odzyskałem go w kilka dni.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...