Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy opyla się kupić Sony Ericsson LiveView MN800

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Szukam jakiegoś fajnego zegarka i natrafiłem na to. Zajebiste, bo zegarek + obsługa telefonu, tylko nie wiem czy do końca opyla się to kupić.

Może się ktoś wypowiedzieć, kto wie o tym coś więcej niż tylko przeczytanie randomowego artykułu z jakiegoś portalu o androidzie ?

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Moim zdaniem to zbędne akcesorium.

Dlaczego?

1) Jako zegarek wygląda tandetnie - Oczywiście tutaj kwestia gustu, aczkolwiek większość pewnie przyzna mi rację, że to wygląda jak kicz a nie zegarek

(Bo mówimy o zegarku, a nie o zabawce za 20 złotych?)

Myślę, że telefon ma wystarczające funkcje typu wibracja, dioda LED powiadamiająca o nowych wiadomościach itp

Polecam Ci zakup zwykłego zegarka.

Opublikowano

1. Wibracje w moim telefonie są słabe i ich nie czuje w kieszeni

2. Nie mam diody led, czasem jedynym powiadomieniem o tym, że przyszedł sms jest dźwięk wiadomości kiedy słucham muzyki. W innym razie muszę regularnie co 2-3 minuty patrzeć...

3. Stawiam bardziej na funkcjonalność, a nie wygląd. Poza tym, co Ci się nie podoba w prostym design'ie? Za prosty? Może powinien to być trójkąt albo brokatowa obudowa.

4. Wiesz chociaż jak to działa? Wiesz, że możesz doinstalowywać sobie "pluginy"? To bardziej jest urządzenie multimedialnie, niżeli zegarek. Zegarek to tylko jedna z jego funkcji.

Czekam dalej...

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

"Szukam jakiegoś fajnego zegarka i natrafiłem na to"

Myślałem, że szukasz zegarka, a nie 30w1.."

'@EDIT dla mnie po prostu to jest kiczowate wygląda jak ten silikonowy zegarek dla bananowych dzieci"

Opublikowano

Meh. Źle napisałem. Powinno być szukałem.

Ba, szukam nawet 12492985718379785175189375139851 w 1, jeśli się da. Lubię, aby rzeczy które mam były napierdolone w funkcjonalność, ale to moje widzi mi się.

Poza tym, silikonowy to tam jest pasek, a nie sam "zegarek" i nie jestem bananowym człowiekiem, tylko truskafkofym :<

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Nie mówię, że ty jesteś bananowym dzieciakiem, mówię, że jest podobny do zegarków, które noszą takie dzieci :P

Więc nie odbieraj moich postów jako atak na Ciebie

:D

Też lubię funkcjonalność, ale to już dla mnie lekka przesada xP

Opublikowano

Ja mam normalny zegarek (chyba za 150zł jakiś badziew z Casio), jako zegarek sprawdza się zajebiście, upadnie, zaleje się - NIC. Baterii nie musisz ładować, trzyma 2-3 lata na jednej, a koszt nowej to 25-30zł.

Kolejna sprawa - telefony z androidem nie trzymają za długo, trzeba ładować w zależności od telefonu co 1-3 dni. Teraz pomyśl, czy bateria starczyła by Ci z włączonym bluetooth przez cały czas, abyś ty nie musiał zwyczajnie sięgnąć do kieszeni i sprawdzić godziny/SMS ? Według mnie całkowicie zbędny bajer dla leniwców. Kup sobie normalny zegarek, nie dość, że niezawodny, to jeszcze niezniszczalny :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...