Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Server Rekrutacja ...osoby ktore znaja sie na sprawie.

LichtingBlow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich ja jestem LichtingBlow a to jest ogłoszenie .Posiadam server 10slotow jezeli ktos by byl chetny moze sie dolozyc i zrobimy wiekszy.aktualnie server jest oplacony i posiada 10slotow.o co chodzi ...Sam nie bede budował i tworzył servera a server sie kurzy.Jezeli ktos zna sie na plikach serverowych i na pluginach itd moze napisac tu i server moze powstac w bardzo latwy i szybki sposob...Server moge oplacac sam za kazdy miesiac ale tylko na 10 slotow gora 20...Server stoji na Craftserve.pl .Jak by co pisac na GG 18165102.Pozdrawiam LichtingBlow

Opublikowano

Jutro tj. Piątek skontaktuje się z tobą w tej sprawie bo teraz chce mi się spać, wiedz tylko, że chodzi mi o serwer fb-rp z dodatkiem survival games, ale to dopiero przy zwiększonych slotach, serwer powinien zarabiać na siebie poprzez automatyczny item shop itp. Itd. Jutro około 14 powinienem dać radę się z tobą skontaktować.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...