Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarejestrować/zalogować się na serwerze minecraft.

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jeżeli na serwer wchodzicie 1 raz i macie problem jak zagrać wpisujemy któromś z podanych poniżej komend:

Klikamy klawisz T i wpisujesz któromś komende

/register haslo jak to wpiszemy wpisujemy /login haslo i będziemy już zalogowani na serwerze.Musisz wyjść z serwera i wejść by nie stracić swoich przedmiotów.Gdy wejdziesz na serwer ponownie wpisujesz komende /login haslo

lub

/register haslo haslo Wychodzimy z serwera i wchodzimy ponownie by nie stracić swoich przedmiotów.Gdy wejdziesz ponownie na serwer wpisujesz komende /login haslo

Jeżeli wchodzicie 1 raz na serwer i nie możecie się zalogować oznacza to że jakiś gracz gra pod waszym nickiem (podszywa się).

Plugin odpowiadający za to jest to:

AutchMe

Tutorial by kakako15 w 100%

Tutorial zrobiony dla graczy minecrafta,użytkowników mpcforum.pl i proszę o zmniejszenie procentów ostrzeżeń.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm... chyba każdy kto siedzi na tym forum wie jak to zrobić. A na te komendy to xAuth bardziej, na AuthMe trzeba raz pisać register haslo, i potem login haslo

KHA`ZIX!

Opublikowano

Gdy miałem serwa to kilku graczy próbowało się ruszać i musiałem im wszystko napisać...

Spotkałem się z tym na innych serwerach z 2 razy...

Opublikowano

Heh, za niedługo zrobicie poradnik jak włączyć Minecrafta...

Każdy chyba wie jak się rejestruje na serwerach.

No ale.

Łap lajka...

5465845486.png

Opublikowano

Poradnik bez sensu.

Nawet złą nazwę pluginu podałeś.

Dobrze, że nikt nie robi poradników typu "Jak wyłączyć minecrafta"

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Genialne,napisz jeszcze poradnik o tym, jak wydobyć dirt.

A teraz serio - nie wiem jakim idiotą trzeba być, żeby nie umieć wpisać prostej komendy i przeczytać czatu. Tut bez sensu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...