Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyste serverfiles by Terenzo.

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Terenzo kiedy bedzie reup ClientSide v3 ?

Bądź Człowiek, jebnij w ten zielony guziczek "Lubię to" xD

Masz jakiś problem koleś? Spierdalaj... i nie oglądaj się za siebie...

"Dresy" to najtroskliwsi ludzie, zawsze jak przechodze obok nich pytaja czy mam jakiś problem...

Opublikowano (edytowane)

Aha, to git ;P Uroki neta od ruskich xD

Edit: Chyba juz jest nie jestem pewny. To to: http://uploaded.net/file/g6q4ve3j

Edytowane przez Skrzateq

"Dresy" to najtroskliwsi ludzie, zawsze jak przechodze obok nich pytaja czy mam jakiś problem...

Opublikowano

Probowal ktos dodac nowa mape na tych plikach?? Bo jak ja dodaje to mi nie dziaął, nie moge sie nawet zalogowac. Wszystko dodaje dobrze i nie wiem czy to przez te pliki ?

Opublikowano

Probowal ktos dodac nowa mape na tych plikach?? Bo jak ja dodaje to mi nie dziaął, nie moge sie nawet zalogowac. Wszystko dodaje dobrze i nie wiem czy to przez te pliki ?

Ja dodalem mapy z bety i wszystko śmiga. ;)

@up. Malo sie zmienilo. Patrz spoiler pod linkiem..

Opublikowano

terenzo z kąd pobierałes te nowe mapy z bety ? bo moze po porostu te moje mapki maja wadliwe server_attr i dlatego ? Pisze mi blad podczas laczenia sie z serwerem. terenzo i mial bym prosbe jeszcze. Jak dodawales nowa mapke to ktore pliki edytowales? setting.lua , configi w channelach i index. O czyms zapomnialem ?

Opublikowano

Terenzo w tej drugiej maszynie nie moge sie z navi polaczyc. Mozesz podac passy dokladne do navi ?

Opublikowano

passy do navi masz podane na 1 szek stronie jeśli masz pliki terenzo to passy są następujące : root terenzo.tk a do tych drugich nie pamiętam . oczywiście pamiętaj o ip z końcówka .100

Opublikowano

Wgl nie moge sie polaczyc z MySQL tymi passami. Serwer i FTP dziala, próbowalem konsolą zmienic. nic nie dalo.

Opublikowano

Dzięki , leci +

Jeszcze jedno jak można naprawić pelerynki męstwa ? Bo nie działają klikam i nic nawet nie znikają z eq .

ODP = +

sprawdz te: 70038. ;)
Opublikowano (edytowane)

Pliki podobają mi się bardzo, ale jednak mam pewien problem. Nie wiem czy nie był już tutaj poruszony, lecz nie byłem w stanie przeczytać wszystkiego. Serwer uruchamia mi się bardzo fajnie. Jako klienta mam najnowszego z globala. Problem jest z tym, że nie mam okienka z kostiumami i nie działają żadne pieczęcie wierzchowców. Może ktoś wie co źle robię, że to nie działa?

Dobra poradziłem sobie. Pomogły pliki client side ze strony terenzo.

Edytowane przez HonorQ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...