Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małże czy perły s25?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się was zapytać co się bardziej opłaca czy sprzedawanie małzy czy pereł.

Przedstawie was sytuacje. Wczoraj łowiłem 6h i na to dajmy mialem ze 6malzy ale z nich nic nie dropnęlo. Dzisiaj kolejny dzien lowie juz 4 malze i z nich padla niebieska perla po 4h.

cennik: małż 800k-1200kk

biała perła 14-25kk (za 14kk kupią po 3 minutach za 16kk po godzinie a za 25kk trzeba liczyć na fart ze o 3 w nocy ktos pilnie bedzie potrzebował)

niebieska perła: 8-11kk

czerwona perłą: 2-3kk

I nie wiem jak to ująć jezeli mam po 5h z 6malzy to mam pewny zysk 6kk ale jezeli otworze i nic nie ma to nic nie mam . A jak otworze i biala perla to z 6kk zysku mam 16kk . Doradzcie mi

edit po 7 małzach mam niebieską i białą już wiec ? Teraz moglem miec farta ale kto wie jak pozniej bedzie

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Z racji eventu nie opłaca się sprzedwać pereł ale małże perly z nich nie leca często najlepiej nie liczyć na farta tylko sprzedawać. Obejrzyj sobie filmy na yt otiweranie małz

Opublikowano

jesli Cie stac baw sie tylko w perly, jesli jestes na dorobku i kazdy grosz Ci sie liczy to sprzedawaj malze

Opublikowano

nom mówicie małze sprzedawaj ale gdybym nie otwierał zarobil bym na dzien dzisiejszy 10kk powiedzmy a mi lotnela biala i niebieska to juz mam 24kk jakos. Ale sam nie wiem. Dokładnie kasa mi się bardzo przyda mam zerowe eq .

Powiem tak. Mozna to przedyskutować. Jutro nabije 2 konto 30level i na jednym bede otwierał małze a na drugim nie.

I jutro się okaze czy bede mial wiekszy zarobek z malzy czy z perel. A tak między nami.. ludzie czesto kupują malze i perly. To moze na jednym koncie perly a na drugim malze i w jednym sklepie to i to ? Jak uwazacie dobry pomysl ? :)

Opublikowano

Podasz link do FB ? :D

Co do tematu ja polecam 3konta i sellać tylko małże wyjdziesz na + a z otwieraniem nigdy nie wiesz w tym się liczy fart .

Nie czaruj.

Opublikowano

Z tymi dwoma kontami dobry pomysł ale lepiej otwórz dwa oddzielne sklepiki.Potem codziennie wystawiaj w jednym i drugim coraz drożej małże i perły,a jak zobaczysz że już za tyle niezchodzą to wruć do ceny przy której lepiej zchodziły.Potem połącz to w jeden sklepik i w tym czasie łów na drugim koncie.Powodzenia:-D Jak pomogłem daj like:-D

Opublikowano

m2bob.. fishbot exp bot i wszystko.

2. mozna odpalic 2 maks metiny na bobie no chyba ze sciagne kamera FB ale moim zdaniem bob lepszy i nivby wszyscy radzicie mi malze bo to pewniak na jakis zarobek ale najgorsze ze tez chce sellac malze ale jeszcze na - nie wlazlem bo dajmy 8malzy i nic.. a za 9 czyli 9kk nagle mam biala wiec mam zarobek bo to tak jakbym 16-9kk = 7kk zarobku. Wiec jeszcze ani razu na minus nie spadlem no coz . Są dni gorsze kiedy po 6h mam 0 perelek ale na 2 dzien i mi zazwyczaj odwraca. Dobra czekam na nowe wypowiedzi. Jak narazie mysle by 1 kontem malze lowic 2 kontem perly. Mam nadzieje ze to dobry sposob bedzie.

Jutro wasz napisze mniej wiecej o tej samej godzinie ile otworzylem małż a ile pereł i stwierdzimy jutro czy sie oplaca. Ja ide sie myc zostawiam botka do pólnocy i ide ogladac filmu. Pozdro dla calego MPCforum ; ) Jestem nowym userem nie obraze się jakbyscie mnie poczęstowali lajkiem. ; ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...