Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy interfejs sklepu i itemki.

Gość ArronBaDo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiadaja sie zmiany na plus, moze bedzie wygodniej teraz szukac itemow bo przy aktualnym systemie wykorzystywalem z polecanych itemow ich formuly by dojsc do tego co chce kupic.

Opublikowano

Ogólnie to uważam, że jest fajne, ale sklep mi się jednak nie podoba, choć i w sklepie jest rzecz która jest baardzo dobra czyli wyszukiwarka :)

Opublikowano

A ja na tym obrazku widzę nerf na Zeala i jakiś nowy item, który się z niego buduje =P

Ponoć mają działać też "slangi" itemków i np. BT będzie dawać Bloodthirstera, a triforce Trinity Force (ponoć nawet tons of damage zadziała)

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tak, wyszukiwarka będzie bardzo pomocna, jak ktoś szybko pisze i zna nazwy itemów będzie to ułatwieniem rozgrywki i przyśpieszeniem jej

Opublikowano

Wg mnie ciężko się będzie przestawić. Obecny interfejs i sklep jest dla mnie dobry :(

Nowy sklep bedzie zdecydowanie latwiejszy, to tylko kwestia przyzwyczajenia.
Opublikowano

@up, nie wiadomo, mi się wydaje, że to będzie długo, bo po sezonie mają sporo rzeczy do wgrania takich jak zapowiedziane już nowe masterki (drzewka), nowa postać, która dopiero ma szkic i wiele innych spraw, poza tym trzeba wyłapać bugi i doprowadzić nowe twisted treeline do porządku, bo dopiero jest jego beta.

Jak pokażą już tą nową postać oficjanie to patch będzie za ok. tydzien - dwa, czyli jeszcze ok. 2/3 tygodni (ale to nie jest wiadome, zobaczymy, może jutro na forum pojawi się coś nowego, kiedy wrócę ze szkoły postaram się wyjaśnić tą sprawę i napiszę do supportu. Wkońcu złapałem werwę do pisania na forum po krótkiej przerwie :))

Opublikowano

Jak dla mnie wygląda to gorzej niż obecny interfejs, jednakże funkcjonalność liczy się najbardziej i zapewne bardzo się ona zwiększy.

Powinni lekko "powiększyć" obraz na "świat" - czyli oddalić troszkę kamerę od bohatera, aby można było więcej dostrzec/szybciej reagować na ewentualne sytuacje.

Opublikowano

Dość ciekawie to wygląda, ale mogli by do tego dodać np. skórki, bo nie każdemu może odpowiadać ten futurystyczny wygląd. Sklep wygląda dość przejrzyście i widać, że pomyśleli o szybkim kupowaniu, bo nie będziemy musieli się przez te listy przekopywać, tylko zaznaczyć sobie interesującą nas opcje. Brawa dla Riot'u, ale oby dodali coś nowego poza tym, bo to usunięcie FoN'a to totalna głupota...

7m9a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...