Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 błąd z nowymi broniami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem ... :P ostatnio sciagnalem niemiecka wersje broni ( Neuen Waffen) i zrobiłem wszytko jak kazali , po czym wszedlem na serwer, wpisuje komende np /item 519 i nic sie nie pojawia lecz ten item jest tylko go nie widac, poniewaz gdy najezdzam jakims innem itemem tam gdzie ten item powinen sie znalezc to serwer uznaje go za zapelniony .

Nie wiem dlaczego go nie widac... może ktoś z was wie ?? w czym tkwi problem...

Jeszcze oprócz tego szukam: main_quest_lvl5 bo gdy przekrocze lvl 5 nie moge wybrac umiejetnosci i potrzebuje tego questa :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

do item_list dodales wpisy?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...