Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po co są % ?

KaeN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co są procenty jak oni banują po 20% już ? a 20% na 100% to jeszcze troche.. Co innego jakby byly powiadomienia ze mam 1/4 powiadomien lub ostrzezen a nie . http://www.mpcforum.pl/topic/767430-nie-wiem-co-robic-z-postacia/ zajrzyjcie tu i powiedzcie dlaczego dostalem 5% za post VNM1 ? Pytal sie co moze zrobic z postacią i pokazal eq a ja napisalem ze moglby podac passy i by sie wszyscy cieszyli :D

napisalem na temat czy nie? Napisalem co mozna zrobic z kontem a oni mi bana dają.

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Opublikowano

Czasami banują jak ktoś ma 5%, 20%, a czasami 75% za łamanie regulaiminu np.

- reflink - ban 7 dni

- obraza/flamewar - 3 dni

- spamowanie 1-7 dni

itd.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@up Bo nie złamałeś regulaminiu tak aby zostać nagrodzony banem ;>

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

http://www.mpcforum....bic-z-postacia/ zajrzyjcie tu i powiedzcie dlaczego dostalem 5% za post VNM1 ? Pytal sie co moze zrobic z postacią i pokazal eq a ja napisalem ze moglby podac passy i by sie wszyscy cieszyli :D

napisalem na temat czy nie? Napisalem co mozna zrobic z kontem a oni mi bana dają.

To podchodzi pod wyłudzanie które jest zabronione w regulaminie :huh:

Opublikowano

Picard_Facepalm_by_LuckyHRE.gif

Nie żeby co, ale ja kiedyś obraziłem jakiegoś nobka i nie dostałem bana. Trzeba się chwalić. : D

Najlepiej to spamować jak idiota.

Ponad 1300postów się samo nie nabiło.

Opublikowano

wyłudzenie ? On pytal sie co zrobić a ja napisałem co by mógłby zrobic ze moglby dac konto, chuyba nic strasznego.

Opublikowano

2up

Nie za każdą wulgarną odp dostaniesz bana za obraze.

Procenty są po to by karać niedouków, dla których czytanie ze zrozumieniem jest abstrakcją..

up

To jest wyłudzanie.

Admin Cienia
Opublikowano

Szkoda że niema po ostrzeżeń po 50% fajnie i przyjemnie by było bez trollerów. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

dobra tam nowe konto mam co mam poradzić, ze z tamtym mnie wiaze to, ze zalozylem tu konto w dniu kiedy mialem kupiony komputer i zawsze mi sie to przypomina ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...