Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eu West

davidovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, piszę do supportu z powodu niewiedzy na temat (hmmm, chyba samego League of Legends).

otóż mam parę pytań a mianowicie:

czy różne imprezy e-sportowe (lanowe) wymagają konta na serwerze eu west ? czy graczy, których drużyny zakwalifikowały się do np. World Championships sezonu drugiego, muszą mieć konto na eu west, czy jeżeli np w wypadku "profesjonalnego" gracza jego konto znajduje się na serwerze innym aniżeli na eu west, czy to konto jest transferowane na eu west, czy jednak wymagane jest konto 30 lvl etc.. na eu west ? czy takie wymaganie są również brane pod uwagę przy innych imprezach e-sportowych tego typu, no chociażby IEM.

ps. przepraszam, że zawracam głowę takimi "błahymi" pytaniami ale moja ciekawość zwyciężyła, a na forum niestety nie znalazłem o tym żadnej wzmianki. jeżeli więc jest możliwa odpowiedź na nurtujące mnie pytania proszę o to, bądź byłbym wdzięczny kiedy zostanę odesłany do odpowiedniego tematu na forum.

dziękuję i pozdrawiam :)

ps.2 napisałem to też do support, ale zrobiłem błąd pisząc do polskiego, wiecie jak to jest "są rzeczy ważne i ważniejsze"...

proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Wydaję mi się, że na LANach dostają konta identyczne do kont z ich serwerów(np. NA KR czy EUW). Masterki runy itp.

Pasjonat
Opublikowano

Taki turniej jest odpowiednio przygotowywany Twoża tak jakby nowy serwer i na niego kopiują konta użytkowników - przynajmniej tak słyszałem

jak masz problem napisz do angielskiego supportu

ja od nich zawsze dostawałem odpowiedz w 5-20 min

jinx_by_solar11pro-d7nghy7.png

Chetnie pogram 4fun w jakims bronze/dolny silver. Kto chce free elo pisac ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...