Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradebug.

zalmimoda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

A wiec do rzeczy: Nie dalej niz wczoraj na forumm był bug na handel. Taki ze mozna zmieniac kwote yang na handlu xD działał on tylko na 5 pierwszych serwerach(metin z 2007r+obejscie) z powodu oczywistego...

i tu co zrobic zeby działał na reszcie serwerów? oto jest pytanie... myslałem, myslałem i wymyslałem xDD

Gdyby zrobił spolszczenie polskiego serwera? na takim bug powinien działac. Ale potrzebuje IP polskich serwerów na dowolny ch a najlepiej na wszystkie xD narazie przydało bo sie IP s 10 (gromo).

Ma ktos je? jezeli tak prosze podac. dam 5* userowi xD

xxx

Opublikowano

poniewaz sa inne porty worlda itp i raczej wszyscy graja na najnowszym paczu sa nowe rzeczy itp wiec by cie nie wpuscilo na serwer

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

kto mówi ze to ma byc spolszczenie? niby spolszczenie. chciałem s10 uruchomic tak jak sie privy (nie chamachi) uruchamia... i wtedy na privach działa ten bug i moze i na polskich by zadziałał. widze ze nie łapiecie ale nie wiem jak to powiedziec.

@offtpoc: bede dopiero jutro albo po jutrze na forum ;/ wiem ze to straszne.

xxx

Opublikowano

A macie co mi zależy xD

To jest ukryta treść, proszę

Tu macie niepatchowany metek z s1-s10 Co zrobić zaczaicie po nazwach plików.

Noooo, proszę i kto tu teraz pijawki wysmieje?? Niejeden Pro user nie dalby rady tego zrobic.

EDIT@

Oj sry, byłbym zapomniał. Hasło to mój nick z gry, kto mnie zna, ma farta xD

Nie no nie bede taki, hasło: Whazzup

EDIT2@

A niech GM/GA sobie to czyta jak chce. Musieliby tyle plików pozmieniać że szok, a znając inteligencję GA z PL'a mieli pewnie problemy dynię zrobić.

Ech.. Trzeba jeszcze krok dalej spatchowac, bo inaczej wywali z gry. Wklejcie jeszcze to do folderu pack

EDIT3@

Proszę bo mi zaraz ktoś powie, że bez skana nic nie pobiera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...