Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GAINER z MEGABOLEM 3kg ;D

AntyK00zak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka.co możecie powiedzieć o GAINERZE Z MEGABOLEM JEST TO DLA POCZĄTKUJĄCYCH JA JUŻ ĆWICZĘ ponad miech

wszystko fajnie jeszcze bic nie zaczął rosnąc może mam 30cm, ale to bardziej mnie motywuje, żeby ćwiczyć. Po prostu to stało się moją obsesją ciągle o tym myślę, robie pompki, chce kupić hantle

na klate serie robię 35kg po 5 serii po 8 powtórzeniem przy wadze 64kg. Co możecie mi doradzić, żebym zaczął robić siebie skurwysyna ;dd ;) PIĘĆ. Licze na pomoc, a nie na hejt

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

samymi odżywkami i ćwiczeniami skurwysyna z siebie nie zrobisz 64 kg na kolana nie powala.. Zacznij wpierdalać jak na prawdziwą krowę przystało dużo białka, węglowodanów, ryż, kurczak tak żeby przyjebać troche kilosów... Pewnie mi zaraz napiszesz że jesz a waga nie przybiera, dużo moich znajomych tak ma, ja niestety z wagą nigdy nie miałem problemów od sierpnia do teraz z 85 na 95 kg przyjebałem przy wzroście 182 cm jestem zadowolony tylko musze jeszcze teraz to wyrobić konkretnie ;)

pozderko i powodzenia

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jak Ty chcesz bica zrobić z pompek...? :O Teraz to mnie centralnie rozj***łeś... ;)

Pompki to idą na mięsień trójgłowy...

Jak chcesz tego bica to podciąganie, hantle to konieczność ew. gryf łamany...

Opublikowano

up@

KURWA jak to przeczytałem to się załamałem

pompki robie sobie w domu w wolnych chwliwach gdy nie chodzę na siłownie. Więc o co ci chodzi z tym bicem.. PIĘĆ. :)

a po drugie mam wyznaczony trening i chce się dowiedzieć co najlepiej robić na bica.

a po trzecie Proszę się nauczyć czytać bo narazie kto ma polewe ten ma ;)

2xup

dzięki za info.

Opublikowano

Skoro gainer dla początkujących to możesz wziąść ;_; Chodzę na siłownie z 3-4 miesiące z 2 letnią przerwą waże mniej od ciebie bez odżywek, kreatyn etc, podnoszę od 40kg do 56kg (4 serie, co 1 dodaje po 4kg)

Na razie dużo jedz, przybież na masie i wtedy zacznij rzeźbe robić bo o to tutaj chyba głównie chodzi? :)

Tak wgl ile masz lat? :)

@add

Co najlepiej robić na bica? podnosić cięzary.

Łap stronke z ćwiczeniami ;)

http://www.kulturystyka.pl/atlas/

randą 2k10

Opublikowano

up@

KURWA jak to przeczytałem to się załamałem

pompki robie sobie w domu w wolnych chwliwach gdy nie chodzę na siłownie. Więc o co ci chodzi z tym bicem.. PIĘĆ. :)

a po drugie mam wyznaczony trening i chce się dowiedzieć co najlepiej robić na bica.

a po trzecie Proszę się nauczyć czytać bo narazie kto ma polewe ten ma ;)

2xup

dzięki za info.

ech

wszystko fajnie jeszcze bic nie zaczął rosnąc

Proszę bardzo, sam napisałeś, że bic nie rośnie, więc nie wiem kto czytać nie umie... ;)

A co do treningu na bica to Ci podałem, no i masy też przybierz...

Opublikowano

"Jak Ty chcesz bica zrobić z pompek...?

:O

Teraz to mnie centralnie rozj***łeś...

;)"

gdzie ja napisałem, że pompki robie dla bicka

mam 16lat ;) mi chodzi bardziej o mase niż o rzeźbe ;P

ja ćwicze półtora miecha i robie 33kg serie, ale teraz sobie chcę dać więcej ;) bo muszę mieć jakieś założenie i robie to bez mostka ;)

NAPISAŁEŚ, ŻE JA ROBIĘ POMPKI, ŻEBY MIEĆ BICA hahahah ;D

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Dzięki za info... prawie cały rok na to czekałem.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...